0Din kurv er tom
Support: Mike Tramp

The Dead Daisies

9. mar '22 kl. 20:00

Studie 2

The Dead Daisies

The Dead Daisies

Oplev rock’n’roll koryfæerne The Dead Daisis i DR Koncerthuset når musikkollektivet kommer på besøg på deres ”Get Out OF The House Tour” med en fuldfed ”all-star” rock besætning på scenen i Studie 2.

Det er næsten tre år siden Danmark sidst havde besøg af det australsk-amerikanske musikkollektiv The Dead Daisies. Til marts gæster den rockerfarne gruppe Studie 2 i DR Koncerthuset. Bandet består af musikere der har spillet med Kiss, Guns N‘ Roses, Scorpions, Aerosmith, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top and the Hollywood Vampires og listen fortsætter nærmest i det uendelige.

The Dead Daisies har påbegyndt næste kapitel af deres rockeventyr ved at byde velkommen til nyeste medlem; Glen Hughes. Glenn der også er kendt som “The Voice Of Rock“, har overtaget rollen som forsanger og bassist, og slutter sig dermed til guitaristerne Doug Aldrich og David Lowy samt trommeslager Deen Castronovo.

Med Glenn Hughes’ ankomst er bandets frontlinje blevet opgraderet med Hughes’ solide bass grooves og vokalstyrke uden sidestykke. Som de alle fans ved, er han en sand original, medlem af Rock And Roll Hall of Fame klubben, med en musikhistorie der inkluderer sværvægtere som Deep Purple og Black Country Communion samt en succesrig solokarriere. Man fristes ligefrem til at sige: “They don’t build rockers like him anymore”.

Inspireret af 70’ernes klassiske rock og den første hårde rock fra 80’erne har The Dead Daisies indtaget deres helt egen plads i rockhistorien med en sjælfyldt og velsmurt lyd. Der er muskuløse vokaler, bluesy riffs, fantastiske omkvæd, stærke melodier og hooks, som giver mindelser til det bedste fra The Faces, Aerosmith og Foreigner. The Dead Daisies liveoptrædender er lige i skabet, når bandet udbringer deres originale rock’n’roll til deres trofaste, globale fanbase.

Rock-magien udleves i den grad på scenen, og synergien mellem bandet og publikum spiller en kæmpe rolle. Det er bestemt også den vision bandet har; Metaladay.dk fangede dem til en hurtig Q&A i forbindelse med deres koncert i 2018:

“The Dead Daisies er ny klassisk rock. Vi skriver, optager og opfører god old fashion rock and roll og har det sjovt med det samtidig. Vi vil gerne have, at vores fans er med på denne rock and roll-rejse sammen med os. Det handler ikke om, at vi er et band på scenen, og vores fans er publikum. Det handler om at være på denne rejse gennem rock and roll sammen.”

Synergien mellem The Dead Daisies og publikum kommer således endnu engang til København, og lader bægeret flyde over med fuldfed rock i DR Koncerthuset Studie 2.

Support: Mike Tramp
Mike Tramp kommer med som “Very Special Guest” til koncerten med The Dead Daisies. Tramp vil, sammen med sin kompagnon Marcus Nand, levere det han beskriver som et hårdt pumpet 45 minutters set med White Lion Greatest Hits.

support

Mike Tramp

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud