Support: LUCER

The Glorious Sons

10. mar '18 kl. 21:00

Studie 3

The Glorious Sons

Event er afholdt

The Glorious Sons

Så er der Canadisk Rock, når drengene fra The Glorious Sons indtager Koncerthuset med deres unikke blanding af frisk guitarrock og Brett Emmons rå og charmerende vokal.

Support: LUCER

The Glorious Sons styrke ligger i deres evne til at skabe musik, der har greb i nostalgien såvel som nuet. De er et fremragende liveband og roses blandt andet for det særlige og nærværende samspil, de gang på gang skaber mellem dem og publikum.

Gruppen har igennem de seneste par år skabt et navn for dem selv i den canadiske rockverden: Det hele startede med ugentlige gigs på den lokale bar, som i sidste ende kulminerede i en pladekontrakt. The Glorious Sons første album The union landede i 2014 og hjemtog en Rock Album Of The Year nominering til JUNO Awards i 2015, syv top 10 placeringer og vandt to SiriusXM priser.

Anno 2017 er The Glorious Sons aktuel med deres andet album, som udkom i oktober. Albummet kredser om frontmand Brett Emmons, hans eventyr og afveje samt ungdomssløvsind og de forvirringer der følger med, når man er næsten voksen. Se mere her

Support

Lucer

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere