DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

The Greatest Love of All

19. apr '21 kl. 20:00

Koncertsalen

The Greatest Love of All

Starring Belinda Davids

Whitney Houstons mange fans kan se frem til denne vidunderlige hyldestkoncert ”The Greatest Love of All” i Koncertsalen med sydafrikanske Belinda Davids, der synger de største hits fra en af verdens mest populære sangerinder gennem tiderne.

Lige siden Whitney Houtons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig en smuk og stærk hyldestkoncert, der kunne ære den enestående sangerinde – og det er nu en realitet, når ”The Greatest Love of All – A tribute to Whitney Houston starring Belinda Davids” finder sted i Koncertsalen 2021.

Publikum kan se frem til et internationalt og håndplukket hold af sangere og dansere fra hele verden – og i udvælgelsen af den sangerinde, der skulle synge Whitney Houstons sange, viste sig at være en ualmindelige svær opgave at løse. Der blev holdt mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette var holdet bag hyldestkoncerten ved at give op.

Sangerinden dukkede dog op i Cape Town, hvor den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne var overbevist det øjeblik de hørte hende synge – ikke alene imponerende Belinda Davids tilhørerne med sin smukke stemme, men hun har også en energi og charme, som går direkte i hjertet på publikum – præcis som Whitney Houston vandt musikelskeres hjerter på verdens plan.

Hyldestkoncerten har allerede gået sin sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Canada, USA og tidligere i Danmark – nu kan danskerne opleve koncerten i Koncertsalen. Om at synge Whitney Houstons sange, og hvad publikum kan se frem til ved koncerten, udtaler Belinda Davids:

“Jeg ønsker, at publikum skal komme og huske Whitney, som da hun var på toppen – da hun var absolut fantastisk”.

Kom og vær med til en hyldestkoncert udover det sædvanlige med Whitney Houstons største hits som “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere.

Pressen skrev:
“Hvor er det heldigt, at sydafrikanske Belinda Davids er noget helt særligt. Nemlig at gengive Whitney i forholdet så godt som 1:1”. 5 stjerner ***** – Nordjyske Stiftstidende.

Not associated with the Estate of Whitney Houston

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere