The KutiMangoes

19. feb '17 kl. 14:00

Studie 2

The KutiMangoes

Event er afholdt

The KutiMangoes

Et af Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkestre, The Kutimangoes, giver tre Vinterjazz-koncerter for musikglade drenge og piger i Aarhus, København og Køge. Hele familien er velkommen.

For The KutiMangoes er der ikke noget, som hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for og har høstet mange roser for deres evne til at invitere musikelskere i alle aldre ind i musikken og give alle en kæmpe vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

Albumaktuelle The KutiMangoes har rejst rundt i et par af verdens varmeste, fattigste og mest uroplagede lande Burkina Faso og Mali for at indspille albummet “Made In Africa”, der er opfølgeren til deres prisvindende debutalbum “Afro Fire”. “Made In Africa” blev nomineret til hele 5 Danish Music Awards og løb bl.a. med prisen “Årets World Music Album 2015”. Bandet har indspillet med mesterlige vestafrikanske musikere, og “Made in Africa” indeholder musik inspireret af vestafrikanske folkesange og afrobeat. Alt sammen arrangeret i The KutiMangoes karakteristiske energiske lyd med masser af blæsere og trommer. Det er musik til øret, hjertet og kroppen.

Musikken er blevet kaldt universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.

“Bedre end den fænomenale debut – Mange forsøger hybrider med Vestafrikas musik, men hos de dygtige danskere er der altså opstået noget, der i min bog giver folk som eksempelvis Damon Albarn baghjul, så det forslår.” (5 stjerner for “Afro Fire” og “Made in Africa” i GAFFA)

Gustav Rasmussen – trombone, guitar
Michael Blicher – saxofoner, fløjte
Aske Drasbæk – saxofoner
Johannes Buhl Andresen – fender rhodes, moog bas
Casper Mikkelsen/Eddi Jarl – trommer
Magnus Lindgård Jochumsen – percussion

Siden gruppen blev dannet i 2013 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher, har The KutiMangoes turneret i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten såvel som i Danmark og har optrådt på festivaler såsom Reeperbahn Festival (DE), Jarasum Int. Jazz Festival (Korea), Copenhagen Jazz Festival (DK), OCT-Loft Festival (C), Reykjavik Jazz Festival (I), Jazz à Ouaga (BF). Deres nye album “Afro Fire” udkom i november 2016.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 6 – 12 år og deres familier.

Om Vinterjazz 2017:

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som strækker sig over tre uger og rummer ca. 500 koncerter fordelt på mere end 100 spillesteder og arrangører fra København til Aalborg. Den 17. udgave af Vinterjazz finder sted den 3.-26. februar 2017. Info: www.jazz.dk

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere