0Din kurv er tom
Få billetter tilbage OBS: Ingen support

The Mavericks

27. feb '19 kl. 20:00

Studie 2

The Mavericks

Event er afholdt

The Mavericks

The Mavericks gæster DR Koncerthusets Studie 2 med deres helt særlige blanding af 60’er-pop, blues og country. Publikum kan blandt andet glæde sig til materiale fra bandets nyeste grammynominerede album ”Brand New Day” fra 2017.

The Mavericks stod øverst på plakaten til årets Tønder Festival 2018, og efter alt at dømme levede bandet op til rollen som et af hovednavnene ved hverken at skuffe det talstærke publikum eller Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo. Selv han måtte bukke sig i det jyske støv, da han gav bandets koncert på festivalen 5 af 6 stjerner og afsluttede sin anmeldelse således:

“De fire sidste af koncertens fem kvarter var simpelthen en funklende opvisning i overmusikalske dyder og tidløst showmanship, som man oplever meget sjældent, med mindre man er medlem af The Mavericks. For dem er den slags dagligdag.”

The Mavericks blev dannet i 1989 og har alle dage haft et ry som et fantastisk liveband. Herhjemme er de nok bedst kendt for 1998-hittet ”Dance The Night Away”, men op gennem 90’erne udgav de en række album, opnåede fine hitlisteplaceringer og modtog adskillige priser – blandt andet en Grammy i 1995. Bandet gik hver til sit i 2004 og sanger, guitarist og sangskriver Raul Malo gik solo. I 2012 fandt The Mavericks imidlertid sammen igen, udgav nyt materiale og har ikke set sig tilbage siden.

”Brand New Day” der udkom i marts 2017 er gruppens niende af slagsen, og det første på deres eget label, Mono Mundo Recordings, som de grundlagde i 2016.
”Brand New Day” er opfølgeren til de anderkendte album ”Mono” (2015) og ”In Time” (2013).

På ”Brand New Day” viser de den samme spændende stil, uden for kategori, der har defineret bandet fra start. The Mavericks har skabt en samling skarpe og energiske sange der er blevet omfavnet af både oprindelige fans, samt en ny generation af lyttere, der har joinet festen siden deres triumferende 2012-genforening.
Det er et modent og tidløst album fra et spændende og undervurderet amerikansk band der, har taget sin skæbne i egen hånd.
Frontmanden Raul Malo udtaler selv om bandets egenhændighed:

“This is the first studio record on our own label, and itis an important component in the band’s history, but the real goal was just to make a great record.”

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere