0Din kurv er tom

The Orb

1. dec '18 kl. 21:00

Studie 2

The Orb

Event er afholdt

The Orb

Med The Orb kan publikum skrive en helt speciel oplevelse på koncert-CV’et, når grundlæggerne af ambient house-genren påfører DR Koncerthusets Studie 2 det atmosfæriske lydtæppe, der har sikret den engelske gruppe legendestatus i de sidste tre årtier

The Orb startede som Alex Paterson og KLF-medlemmet Jimmy Cauty, og de satte tilbage i 1988 en kile ind på den elektroniske musikscene i England.

På det tidspunkt i slut 80’erne var acid house og enorme trance-raves i nedlagte fabrikshaller altdominerende for den elektroniske scene, så da den engelske gruppes mere dubbede og lysere univers indtog house-scenen, blev det perfekt ”come-down”-musik til de lange natte-raves i højt tempo – og hurtigt stod The Orb med en solid fanskare, der hyldede deres nye lyd, som for alvor blev skrevet ind som mainstream med albummet ”U.F.Orb” fra 1992, der ramte #1 på den britiske album chart.

Siden har The Orb kørt på i stødt tempo med intet mindre end 14 studiealbums og utallige koncerter i talrige konstellationer, da flere medlemmer er blevet udskiftet i løbet af de 30 år. Men den ene konstante skikkelse har været Alex Paterson, som naturligvis også er at finde sammen med Michael Rendell på scenen i Studie 2 til den elektroniske lydoplevelse, der sender salens publikum på rundrejse i The Orbs imponerende ambient house katalog.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere