0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

The Roots

10. jul '18 kl. 21:00

Koncertsalen

The Roots

Event er afholdt

The Roots

De er blevet kendt som ‘klodens største hiphop-orkester’, ‘verdens bedste hiphop live-navn’ og den tabte forbindelse mellem jazzhistorien og rap. Ført an af Questlove og Black Thought rejser The Roots tilbage til København denne sommer, hvor de for første gang indtager Copenhagen Jazz Festival i DR Koncerthusets smukke Koncertsal.

Ualmindelige cool The Roots gæster DR Koncerthuset!

The Roots er både en hiphop-myte og et usædvanligt orkester i nyere musikhistorie. De har været en højt respekteret institution i hiphop i mere end 30 år, men er samtidig en anormalitet, fordi de på eklektisk vis udfordrer genren. Siden begyndelsen har hiphop været dybt inspireret af jazz- og soul-musikken, og i stedet for kun at bruge samples har The Roots altid foretrukket at skabe deres sange live – med base i improvisation og med fuldt band, der har givet deres musik et organisk og levende udtryk. Det har bragt The Roots jorden rundt, hvor de ikke bare har spillet ikke bare på hiphoppens, men også på jazzens største scener.

Siden 1987 har The Roots udgivet 16 albums – det kommende album “End Game” skulle være på vej i år – og indspillet med Elvis Costello, Erykah Badu, Cody Chesnutt, Common, D’Angelo, John Legend m.fl. De har jammet med hundredvis af de største stjerner og er kendt som et af de mest elskede talkshow-husbands i The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Gennem deres musik har Black Thought, Questlove og co. sat fokus på sociale og racemæssige uligheder, udtrykt som underliggende politiske narrativer på deres udgivelser – også i den forstand er der et tydeligt slægtskab med genrer som funk, soul og jazz.

De sidste gange The Roots har optrådt i Danmark har det været til topanmeldelser hos de danske kritikere. Det er derfor med stor forventning, at DR Koncerthuset og Copenhagen Jazz Festival i juli kan præsentere et af verdens efter sigende bedste live-hiphop-orkestre for første gang i Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere