DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

The Savage Rose

15. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

The Savage Rose

Event er afholdt

The Savage Rose

The Savage Rose tager publikum med ud af mørket og ind til gen-begyndelsen af det, der virkelig betyder noget. Med Annisette Koppel i front tænder gruppen igen lysene i Koncertsalen. Der er sket meget i det øjeblik der gik fra 1968 til 2018. Men det der virkelig betyder noget, rykkede sig ikke en meter.

The Savage Rose har stålsat holdt fast hele vejen og har været en konstant brise af kærlighed, ærlighed og medmenneskelighed i musikalsk form.

Det er de også i det øjeblik, der hedder 2019.

Når Savage Rose af to omgange indtager Koncertsalen vil publikum opleve en gruppe, der sin over 50 år lange karriere til trods, er i absolut storform. Det viste de senest på efterårets tour, der blev bandets mest velbesøgte i dette årti.

”Jeg ved ikke, om det efterhånden er The Savage Rose vol. 3.0, 4.0 eller 5.0, vi er vidne til. Jeg konkluderer blot, at de nye medlemmer, hvoraf jeg endnu ikke har hørt flere live, gør det forbilledligt. De tilføjer nye detaljer til gamle sange og viser også format på den spritnye sang “Harassing”, hvor Annisette vrænger “Shame on you” til alle dem bag enorme skriveborde, som ikke vil alles bedste. Og ikke mindst den “Store Bukke Bruse på den anden side af havet”.” skrev Fyens anmelder Simon Staun om koncerten i Odeon.

Helt i front for The Savage Rose står Annisette dog som altid med de bare fødder solidt plantet i scenegulvet og en stemme, der stadig kan blæse folk omkuld. En stemme, Gaffas anmelder Jan Eriksen beskrev således efter gruppens seneste koncert i Operaen:

”Den stemme, der stadig bor i den spinkle, 70-årige sangerindes krop. Ja, stemmen. Uendeligt stor. Uendeligt udtryksfuld. En urkraft. Vis. Kærlig. Generøs. Krævende. Bluesy. Soulful. Som en 360 graders vokalhorisont med udsigt til alle de drømme, der blev drømt og for den sags skyld også de drømme, der mangler at blive drømt.”

The Savage Rose anno 2019 er Annisette, Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hesselstrøm (blæsere og keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar) Nikolaj Hess (hammond og keys).

Du kan også opleve koncerten den 16. februar 2019 klokken 20.00. Læs mere her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter