The Suffers

4. mar '17 kl. 21:00

Studie 3

The Suffers

Event er afholdt

The Suffers

The Suffers er et Houston-baseret, prisvindende 10-mand stort ensemble, som har redefineret lyden af Gulf Coast Sou

THE SUFFERS

The Suffers er et Houston-baseret, prisvindende 10-mand stort ensemble, som har redefineret lyden af Gulf Coast Soul.

Bandet blev grundlagt i 2011 af bassist Adam Castaneda og keyboardspiller Pat Kelly. Hurtig derefter kom Jon Durbin med på trompet, Michael Razo på trombone, Kevin Bernier på guitar, Jose “Chapy” Luna percussion og på trommer Nick Zamora.

Udvidelserne af The Suffers fortsatte med jazz-saxofonist Cory Wilson og guitarist Alex Zamora til at afrunde rytmesektionen og ikke mindst Kam Franklin til at fuldende billedet som frontkvinde med sin storladne og overbevisende vokal.

Sidste år oplevede bandet nye karrieremæssige højder, da det spillede over 150 koncerter på kryds og tværs af USA, besøgte NPR til en af deres eftertragtede Tiny Desk Concerts og fik national tv-debut på et af de sidste Late Show With David Letterman.

I år fortsatte succesen med bl.a. udgivelse af bandets selvbetitlede debutalbum i februar, optræden på The Daily Show with Trevor Noah og Jimmy Kimmel Live.

The Suffers har stadig base i Houston, men har hurtigt vokset sig ud af Houstons store koncertsteder, og de er nu klar til at indtage verden og udbrede deres Gulf Coast Soul til et større publikum.