0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

The Tallest Man On Earth

10. jun '19 kl. 20:00

Koncertsalen

The Tallest Man On Earth

Event er afholdt

The Tallest Man On Earth

Ved The Tallest Man on Earths seneste besøg i København udsolgte kritikerfavoritten Bremen Teater på få minutter. Nu kan publikum igen glæde sig til at høre hans inderlige vokal, når den albumaktuelle indie/folk-kending fylder Koncertsalens rammer med poetisk lyrik

Den svenske, fingernemme singer/songwriter The Tallest Man on Earth med det borgerlige navn Kristian Mattson er kendt for sin karismatiske tilstedeværelse, når han optræder. Med sit aktuelle femte studiealbum “Love You. It’s A Fever Dream” med numre som “I’m Stranger Now” og “The Running Styles of New York” er der lagt op til en, om muligt, endnu mere medrivende musikalsk oplevelse end sædvanligt, når han træder ind på scenen i Koncertsalen i DR Koncerthuset.

The Tallest Man on Earth slog for alvor igennem som soloartist i 2008 med albummet ”Shallow Grave”, som sikrede ham anselig ros fra kritikere i hjemlandet og internationalt. Med album, roser og international anerkendelse i ryggen satte Mattson fart på sin karriere, hvor tilgangen til sine produktioner blev mere eksperimenterende og tilskrev hans ellers rene og autentiske folk-lydbillede nye lag med en smagfuld snert af indie.

Med sin musikalske kreativitet, fingernemme guitarspil og Bob Dylan’ske stemmme har Mattson under aliasset The Tallest Man on Earth konstant udviklet sit musikalske særkende og reddet sig mange anmelderroser og en trofast publikumsskare siden sin debut, som er fem albummer og flere ep’er siden.

Den kritikerroste ep ”When Bird Sees The Solid Ground” er en holistisk serie af fem rørende singler, der bevæger lytteren med poetisk lyrik, Mattsons inderlige vokal og hans sprøde guitarspil. Som et ekstra aspekt i projektet har det svenske talent udfoldet en livslang interesse for fotografi og film, som han bruger til at invitere publikum endnu længere ind i musikkens følelsesland med et akkompagnement af optagelser, der visualiserer hans tanker bag sangene og melodierne.

Ved den udsolgte koncert i Bremen Teater kvitterede GAFFA’s musikanmelder med 5/6 stjerner og skrev bl.a. om The Tallest Man on Earth:

”Det kræver mod at spille inderlige og sjælfulde sange, mens man krænger sit hjerte ud. Svenske Kristian Mattson, The Tallest Man On Earth, er indiskutabelt en meget modig mand i min bog.

Alt imens dagene tæller ned til koncerten, kan man med fordel kigge forbi The Tallest Man On Earth’s YouTube-kanal for et lyt til de nye numre og kendte sange fra det imponerende katalog:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere