Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Thomas Clausen

1. nov '19 kl. 17:00

Studie 4

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Thomas Clausen

Skriv dig på venteliste

DR Big Band & Thomas Clausen

DR Big Band møder pianist og komponist Thomas Clausen til en times intens portrætkoncert i DR Koncerthusets studie 4 - med Palle Mikkelborg som dirigent og Mona Larsen som vokalsolist. Oplev den særlige fusion af europæisk modernisme og brasilianske rytmer, som er Thomas’ kendetegn, og mød en af de mest markante og originale komponister i dansk jazz.

Lige siden 1970’erne har Thomas Clausen været en af de virkeligt stærke stemmer i dansk jazz. Han er uddannet som klassisk pianist, men blev hurtigt en internationalt efterspurgt jazzpianist, der har optrådt og turneret med ikoner som Dexter Gordon, Ben Webster, Joe Henderson, Lee Konitz og Dizzy Gillespie.

Ved siden af sin imponerende solokarriere har Thomas Clausen skrevet musik i alle formater – fra bigband-kompositioner til teatermusik, korværker og forskellige klassiske besætninger. Siden han i 1990’erne blev opslugt af den brasilianske choro-musik, har han udgivet en række originale, latininspirerede albums med sin Brazilian Quartet.

Ved denne eksklusive portrætkoncert i DR Koncerthusets ”røde rum”, Studie 4, kan du opleve Thomas Clausen som både pianist og komponist – bl.a. i et helt nyt værk, som han har skrevet specielt til DR Big Band.

Lyt til numre skrevet og opført af Thomas Clausen her:

Thomas Clausen

Solist & komponist

Dirigent

Palle Mikkelborg

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere