0Din kurv er tom

Time of My Life

4. apr '19 kl. 20:00

Studie 2

Time of My Life

Event er afholdt

Time of My Life

Den ultimative rockhyldest dedikeret til årtiet 1980’erne afholdes i DR Koncerthusets Studie 2, hvor du kan opleve en hitparade fra den tids største kunstnere såsom U2, Police, Wham og David Bowie og naturligvis de største danske hits fra dengang.

Det blev en bragende succes med ”Time Of My Life” turneen i foråret 2018.  Så derfor bliver 80’er rockhyldesten til de store øjeblikke i livet genopsat i foråret 2019, hvor turneen endelig kommer til København og DR Koncerthusets Studie 2, hvor der bliver rig mulighed for at synge med på ”I’ve Had The Time Of My Life” og de mange andre hits.

Der er med andre ord garanti for, at Studie 2 bliver rødglødende, når sangere og musikere sætter ild til scenen fra første tone og tænder op for de største 80’er hits!

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80’erne. Så der sniger sig også helt sikkert nogle danske numre ind i handlingen, så du kan komme til at synge med på ”Vågner i natten” og ”Den jeg elsker”.

De medvirkende sangere og musikere har medvirket i masser af andre musikalske sammenhænge og på TV, bl.a. Jonas Rasmussen (vinder af Melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH The musical), Lucas Hoang m.fl.

Der er med andre ord en garanteret strålende musikalsk oplevelse i vente i DR Koncerthusets Studie 2.

Der kan opnås grupperabat på 10% ved køb af minimum 10 billetter. Gruppebilletterne kan købes via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Se åbningstider her.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere