0Din kurv er tom
Få billetter tilbage DJ T.O.M.

Tindersticks

6. maj '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Tindersticks

Den garvede musiker og producer Thomas Bertelsen, også kendt som DJ T.O.M, indtager Studie 1 og spiller tunes til Sidste Omgang efter koncerten. I mange år har han arbejdet tæt sammen med Trentemøller og er den ene halvdel af den succesfulde elektroniske duo Lulu Rouge, men i 2016 slog han solovingerne ud som TOM and His Computer.

Event er afholdt

With Orchestra and Guests

Tindersticks fejrer 30-års jubilæum i DR Koncerthuset med orkester og gæster. De mange danske fans kan fejre tre årtier med et af den britiske musikscenes mest skelsættende bands, når Tindersticks giver koncert i Koncertsalen med et nyt album og et ganske særligt line-up i bagagen.

Det er med stor glæde at DR Koncerthuset kan byde velkommen til Tindersticks, der I anledning af bandets 30-års jubilæum i 2022 giver et unikt show i Koncertsalen. Fordelt over to sæt, vil de danske fans både kunne opleve Tindersticks som kvintet og flankeret af mange af de musikere, som har været en del af rejsen over de seneste tre årtier.

Tindersticks rejste sig fra askerne af frontmand Stuart A. Staples og organist David Boulters gamle Nottingham-band Asphalt Ribbons i tiden omkring 1991. I 1992 lå bandnavnet klar, og i 1993 udgav gruppen deres hyldede, selvbetitlede debutalbum. Tindersticks opnåede hurtigt kultstatus blandt de britiske fans, som blev forført af deres unikke alternativ til den guitarbaserede britpop og den britiske indierock, der dengang dominerede hitlisterne. Lyden var mørk og melankolsk, teksterne inderlige, og Staples’ barytonvokal så forførende, at den blev et af gruppens største varetegn.

Siden da er det ene selvbetitlede album blevet til 13 unikke plader foruden gruppens soundtracks til flere film af den prisvindende instruktør Claire Denis. Gruppens artistiske visioner har også udfoldet sig i en række internationale projekter inden for alt fra kunst og teater til film og mode og samarbejder med navne som Isabella Rossellini og Robert Pattinson.

Når Tindersticks går på scenen i Koncertsalen er det ud over det imponerende bagkatalog også med deres seneste album Distractions som en del af repertoiret.

Med dette album der blev udgivet i februar 2021, har Tindersticks endnu engang vist sig som et højaktuelt band i konstant bevægelse – noget som den store interesse fra det danske publikum også flere gange har bekræftet.

 

30-års jubilæum

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Sidste Omgang

Sidste Omgang er vores invitation til dig om at blive hængende og forlænge oplevelsen i Koncerthuset.

Nyde en enkelt mere, udveksle yndlingsmomenter fra aftenen, svinge en smule med hofterne. En udvalgt DJ spiller tunes der skaber stemning, lyset dæmpes og i baren serveres der kolde drinks. Så lad bilen stå og bliv til en Sidste Omgang i godt selskab.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter