0Din kurv er tom

Tindersticks

3. nov '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Tindersticks

Tinder­sticks

Oplev de britiske veteraner Tindersticks indtage Koncertsalen i DR Koncerthuset til efteråret. Orkestret udgav sidste år deres 11. studiealbum, og i den forbindelse annoncerede de et besøg på dansk jord i Koncertsalen.

Siden 90’erne har engelske Tindersticks været stamgæster i koncertsale over hele verden, udgivet intet mindre end nu 11 studiealbums og lavet soundtracks til otte film af den prisvindende instruktør Claire Denis. Nu, knap tre årtier siden de startede, er Tindersticks tilbage med det nye 11. studiealbum ’No Treasure But Hope’ og en kommende verdensturné, der bringer det anmelderroste band til DR Koncerthuset i efteråret 2020, hvor de vil spille for et siddende publikum i Koncertsalen.

Udover at være et af de mest anerkendte bands på den internationale indie-scene, har Tindersticks over de seneste 25 år samarbejdet med symfoniorkestre og bidraget med musik til utallige internationale projekter indenfor kunst, teater, mode, tv og film. De legendariske briter, er med deres grænsesøgende tilgang til musikken, stadig er højaktuelle den dag i dag og udfordrer konstant sig selv og deres publikum.

Tindersticks blev dannet i Nottingham i 1992 af de tre originale medlemmer; frontmand Stuart A. Staples, David Boulter og Neil Fraser, og i 00’erne sluttede Dan McKinna og Earl Harvin Jr. sig til bandet. Men inden da havde bandet allerede udsendt to mesterværker, der begge havde titlen ”Tindersticks”, som cementerede deres placering som et eksperimenterende og dragende orkester i særklasse med Staples’ mørke stemme som et naturligt midtpunkt.

Tindersticks’ 10. album ‘The Waiting Room’, der blev udgivet i 2016, blev rost af en lang række medier både herhjemme og i udlandet, og det kritikerroste band skuffede naturligvis heller ikke, da de udgav det nyeste skud på albumstammen i 2019. ’No Treasure But Hope’ tog anmelderne med storm, og vi kan nu glæde os over, at der heldigvis er en dansk koncert i kalenderen, hvor Stuart A. Staples og resten af bandet vil udfolde deres smukke, mørke toner i Koncertsalen.

Tidligere på året fremførte Tindersticks nummeret “Tree Falls” fra det aktuelle live på Le Lieu Unique i Nantes. Se med her og få en fornemmelse af det sublime band.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere