0Din kurv er tom
Udsolgt

Tom Jones

30. jun '18 kl. 20:30

Koncertsalen

Tom Jones

Event er afholdt

Tom Jones

Den levende legende Tom Jones besøger DR Koncerthusets elegante Koncertsal. DR Koncerthuset kan med stolthed præsenterer en af verdens største stjerner når Sir Tom Jones gæster DR Koncerthuset d.30 juni. Med sig bringer han sin helt unikke cocktail af hits, formidabelt sceneshow og karisma på et niveau man sjældent oplever.

Ingen anden har som Tom Jones formået at kombinere en fabelagtig sangstemme med charme, selvtillid og gennemslagskraft. Det er i år 52 år siden, at han som 25-årig brød igennem på livescenen.

Allerede i 1966 vandt Tom Jones den prestigefulde Grammy Award for ”Bedste nye artist” takket være megahittet ”It’s Not Unusual”. Efter kickstarten af karrieren erobrede Tom Jones i den grad scenen. Han udmærker sig ved at have gjort sig gældende inden for et væld af genrer fra country henover pop, rock, R&B, gospel til dance. Tom Jones har solgt mere end 100 millioner albums og har haft 36 Top 40 hits i Storbritannien og 19 i USA. I 2006 blev han slået til ridder af Dronning Elisabeth II.

Der er ingen tvivl om at Tom Jones er still going strong. Som tiderne har skiftet, er han fulgt han med og har produceret stribevis af nye hits i tidens populære stilarter. Hans uimodståelige show kombinerer og inddrager derfor op til flere musikalske æraer og genre, så alle, mænd, kvinder, unge og ældre, kan blive forført af mesteren selv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen I DR Koncerthuset til en magisk aften med en af de allerstørste.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere