0Din kurv er tom
Udsolgt

Troels Gustavsen

21. jun '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Troels Gustavsen

Event er afholdt

Troels Gustavsen

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver og står snart med fuldt band og fornyet kreativitet i DR Koncerthuset som: Troels Gustavsen!

Koncerten er underlagt de nuværende restriktioner om sektionerings- og afstandskrav fra regeringen. Grundet disse krav modtager du en e-mail med nye billetter til koncerten, senest 3 dage før koncertens afholdelse.

Sidst Troels Gustavsen stod på scenen i Koncertsalen, gik han under navnet NOAH og viste i et samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester, hvordan man leverer pop fra allerøverste hylde. Nu smider sangeren med de fængende popmelodier NOAH-kappen fra sig og træder i stedet ind i DR Koncerthuset som sin helt egen i et helt nyt format.
Troels Christen har nemlig brugt 2020’s stilhed og isolation på at finde ind til sin musikalske core:

”Det er nogle forandringer, som har ligget og luret i lang tid – og da de ældste af mine unger spurgte mig, hvorfor jeg hedder NOAH, når jeg synger mine sange, tog jeg hele mit virke op til revision,” fortæller den 32-årige sanger og far til fem. Han tilføjer: ”Jeg havde faktisk svært ved at svare dem på spørgsmålet, og derfor gav det mening for mig at smide NOAH-kappen og træde ud i verden, helt som mig selv. Som Troels Gustavsen. Jeg må have stået i stampe før, for pludselig er der kommet seriøst fart på det hele – også inspirationen.” forklarer Troels Christensen.
”For tiden skriver jeg de bedste sange i mange år. Måske de bedste sange nogensinde.”

Troels Gustavsen har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken og samtidig dominere dansk airplay og streamingtjenester.
Gennembruddet kom i 2012 med ’Alt Er Forbi’, og siden har han et utal af udsolgte koncerter i rygsækken samt medvirket i Toppen af Poppen.

Nu står han her, som et af landets største popnavne; Troels Gustavsen og har flippet karrieren som et resultat af 2020-isolationen. En nyfunden inspiration og ikke mindst et ønske om at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere.

Sangeren er utvivlsomt stadig garant for dansksproget pop fra øverste hylde, krydret med den ikoniske stemme og en nordisk tone af melankoli. Det første bevis er den stærkt personlige single ‘Knuste Hjerter’, hvor han demonstrerer, at han er i destilleret storform, og at han tør sætte sig selv på spil.

Troels Gustavsen er for alvor kommet videre – i livet og i musikken.

Glæd dig til koncerten i DR Koncerthuset, hvor sangeren, springer ud i sit hidtil mest personlige og nærværende liveprojekt.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere