0Din kurv er tom
Venteliste

TV-2 ekstra ekstrakoncert Live 2019 Elektrisk & Akustisk

3. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

TV-2 ekstra ekstrakoncert Live 2019 Elektrisk & Akustisk

Skriv dig på venteliste

TV-2 ekstra ekstrakoncert

TV-2 - nationens vel nok mest folkekære og uopslidelige band i de seneste 30 år – tilføjer en ekstra ekstra koncert i DR Koncertsalen til deres tour-plakat ”Live 2019 elektrisk og akustisk”

Måske er det ikke er tilfældigt, at TV-2 først nu lægger vejen forbi DR Koncertsalen – timingen for koncerten passer hvert fald helt perfekt med, at publikum kan læne sig tilbage i sædet og opleve nye toner, kendte sangskatte og ny energi fra et toptrimmet TV-2 i storform med deres 19. studiealbum ”Tæt Trafik i Herning” i ryggen.

Med kommende album har TV-2 for alvor taget tilløb og arbejdet i studiet de sidste tre år og bl.a. genoptaget forbindelsen med en af deres tidligere producere og legende bag studieknapperne Greg Walsh. Ligeledes har de også indledt et nyt bekendtskab med musiker, producer og forfatter Kristian Leth.

Rettesnoren for tilblivelsen af albummet ”Tæt Trafik i Herning” og hvad publikum har i vente, formulerer TV-2 selv således;

”Rent musikalsk kunne overskriften godt være noget i retningen af et håndspillet album uden så meget pis. Tilbage og frem til én af grundtankerne i beatmusik – det skal være sjovt at spille og lytte til”

Til koncerten i DR Koncertsalen og på den kommende tour lægger TV-2 et dogme for dem selv og prøver noget nyt ved at dele koncerten op i to afdelinger – en elektrisk og akustisk og samtidig spiller de for et siddende publikum.

Hvordan sætlisten lige akkurat kommer til at se ud, og om klassiske kendingsmelodier som ”Bag Duggede Ruder” og ”De Første Kærester På Månen” eller nyeste single ”Don´t Get Me Started” spilles til koncerten, løfter TV-2 endnu ikke sløret for – men ikke desto mindre lover Danmarks mest langtidsholdbare orkester, publikummet en enestående aften, som selv TV-2 ikke har oplevet før.

TV-2’s første koncert i DR Koncertsalen bærer titlen ”ekstra koncert” og er allerede gået udsolgt på få dage – så for at imødekomme den store efterspørgsel offentliggør TV-2 nu en ”ekstra ekstra koncert” også ude i DR Koncertsalen. Det er værd bemærke, at TV-2’s første københavner-koncert i Operaen på touren ”Live 2019 – elektrisk og akustisk” også er meldt udsolgt.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere