Få billetter tilbage Support:Martin Luke Brown

TYCHO

4. nov '17 kl. 21:00

Studie 2

TYCHO

Event er afholdt

TYCHO

Tycho startede som producer Scott Hansens ambiente soloprojekt men har udviklet sig til et fuldt orkester, der kombinerer det bedste fra to verdener. I Februar spillede Tycho et totalt udsolgt Pumpehuset, nu vender Scott og live band tilbage til Danmark med en koncert, der utvivlsomt bliver spektakulær.

Support: Martin Luke Brown

TYCHO startede som producer Scott Hansens ambiente soloprojekt og har på fem år udviklet sig til et fuldt orkester, der kombinerer det bedste fra to verdener på det nye album ’Epoch’.  I Februar 2017 spillede Tycho et totalt udsolgt Pumpehuset i København og nu vender Scott og hans live band tilbage til Danmark, Lørdag den 4. November i DR Koncerhusets studie 2 i København.

Scott Hansen kommer fra San Francisco, og har optaget alle sine album i byens summen. Han var tidligere kendt som visuel artist, og bibeholder det grafiske som et vigtigt element af sine udgivelser. Efter den anmelderroste debut ’Sunrise Projector’ fra 2004 og 2006s ’The Past is Prologue’, påbegyndte han en trilogy. Med ’Dive’ skabte han et drømmende ambientunivers med en blød og mekanisk synthlyd og subtile samples. Det efterfølgende ’Awake’ søgte mod rockmusikkens progression og energi.

Efter eget udsagn er ’Epoch’ kulminationen på de fem års arbejde. Et album, som bærer præg af udklingen fra solo elektronisk artist til et fuldblodsband, hvor tourmusikerne Rory O’Conner og Zac Brown sørger for guitar og trommespor. ’Epoch’ besidder de grundlæggende kvaliteter fra de to forrige udgivelser – der er de underskønne, sfæriske synthmelodier med rockens underlæggende organiske motorik. Epoch blev udgivet den 30. september i år, som en overraskelse for fans. Folk der endnu ikke er bekendte med Tycho vil se mange ligheder med Boards of Canada eller Bibio, som ligeledes inkorporerer en organisk instrumentalisering i deres musik, og frembringer nærmest overjordisk ro og harmoni i deres melodier. Tycho er gået minutiøst til værks med det detaljerige ’Epoch’, hvor hver lille trommelyd og synthbølge er sat til at smelte sammen i en højere enhed. Aftenen bliver utvivlsomt spektakulær.