0Din kurv er tom
Venteliste

Tykke Toner

29. mar '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Tykke Toner

En hyldest til Master Fatman

Master Fatman hyldes af Thomas Helmig, Lis Sørensen, Karl William, Peter AG og mange andre af landets største musikere, når de smider alt, hvad de har i hænderne og losser et ordentlig læs kærlighed ud i kosmos og tilbage ind i Koncertsalen. Aftenens værter er Simon Jul og Mikael Bertelsen.

Morten Lindberg aka. Master Fatman aka. Tykkemester aka. Tykke stillede op for alle, og nu stiller alle op for ham til en stor og kærlig koncert i Koncertsalen.

Morten Lindberg var altid på vej fra A til B med en pladetaske over skulderen, en søn eller datter på ladcyklen, en udenlandsk ambassadør i røret og to aftaler i kalenderen indenfor den næste halve time. Alligevel delte han generøst ud af sit nærvær, sin opmærksomhed og sin kærlighed til enhver, der stillede sig foran ham. Morten var et samlingspunkt. Derfor skal vi nu mødes i Mortens ånd for at danse, grine, synge, kysse en lille smule med hinanden og sige lige hvad pokker, der falder os ind.

“Vi er utroligt beærede over alle de kunstnere, der stiller op til dette arrangement. Alle sagde ja, ligeså snart jeg nævnte Morten Lindbergs navn, og vi glæder os til en fantastisk aften i DRs koncertsal” – Jacob Gurevitsch, arrangør

”Tykke Toner” bliver en aften med masser af sange og melodier, du kender, men i nye farver: Al musikken har været igennem det tykke filter, er blevet drysset med jazz eller er sendt en tur til Rio de Janeiro og tilbage igen. På scenen denne aften er landets allerbedste musikere og sangere, og i ryggen har de The Antonelli Orchestra.

Koncerten er arrangeret af foreningen Master Fatmans venner. Alle optræder gratis og overskuddet går ubeskåret til Mortens efterladte.

Lineup:
Mikael Bertelsen og Simon Jul (værter)
Thomas Helmig
Sanne Salomonsen
Lis Sørensen
Medina
Kasper Winding
Peter AG
Shaka Loveless
Michael Falch
Topgunn
Barbara Moleko
Thøger Dixgaard
Jokeren
Lasse og Mathilde
Karl William
Dario Campeotto
Ibrahim Electric
BliGlad
Rikke Hertz (meditation)
Mr. Mox (tryllekunstner)
The Antonelli Orchestra

Koncerten optages af TV 2 til senere udsendelse.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere