0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Uden Filter

12. nov '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Uden Filter

Live

Danmarks farligste podcast- og YouTube-platform: Uden Filter er tilbage i liveformat! Hav & Kamal gentager livesuccesen fra forrige år, men går ekstra large denne gang hvor de indtager Koncertsalen med deres hidtil største show.

Navne som Suspekt, L.O.C, Gilli og Node har været i den varme stol og delt ud af røverhistorier hos Hav og Kamal i et landets hurtigst voksende YouTube-shows: Uden Filter. I 2019 rykkede Hav & Kamal Uden Filter fra skærmen til scenen med deres første liveshow. Med skarp humor og deres vanlige panel af musikere gjorde de Uden Filter til det show alle ville være til den aften.

Denne gang er Uden Filter tilbage i endnu større format – på scenen i Koncertsalen!

Der er vanen tro ingen nykker, facader eller hemmeligheder, når Hav og Kamal inviterer deres gæster i studiet i Uden Filter. Det er lige på og hårdt – af kulturen til kulturen. De to værter har på deres helt egen facon skabt et rum, hvor deres gæster deler ud af alle de historier, der normalt kun er forbeholdt vennerne.

De er en del af indercirklen, der hvor alle de gode historier bliver fortalt. Netop den cocktail har gjort Hav og Kamal til sidste års helt store oplevelse at følge, i alt hvad de begiver sig ud i. Både på radio, TV og live i udsolgte sale.

Til efteråret rykker Hav og Kamal ind i DR Koncerthuset og erfaringen fortæller, at det gælder om at være hurtig på tasterne, hvis man vil opleve et af landets mest populære YouTube-shows live på scenen i Koncertsalen.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter