0Din kurv er tom
Aflyst

Union Carbide Productions

1. mar '19 kl. 21:00

Studie 2

Union Carbide Productions

Event er afholdt

Union Carbide Productions

Vi er kede af at måtte meddele, at koncerten med Union Carbide Productions fredag 1. marts i DR Koncerthusets Studie 2 desværre er aflyst. Der er ikke planlagt en ny dato. Billetter vil blive refunderet og billetprisen overføres til det kreditkort, som du har benyttet ved købet. Pengene vil være på din konto indenfor 10-14 hverdage, undtaget køb foretaget med Mastercard. I den forbindelse går der op til 30 dage. Afsender af beløbet, vil være DR Koncerthusets samarbejdspartner, Billetlugen A/S. OBS! Du vil ikke modtage en henvendelse, når pengene er overført. Du bedes selv holde øje med din konto. Hvis du har booket bord i restauranten eller til Antipasti i barloungen, vil denne reservation automatisk blive slettet. Ved spørgsmål vedr. overførsel af penge til din konto kan DR Koncerthusets Kundecenter kontaktes på tlf. 3520 6262.

Union Carbide Productions – et af Sveriges velansete rockbands genopstår for en tid og bringer deres energiske rocklyd, de blev kendt for i slut-80’erne, ind i nutiden og ind i DR Koncerthuset. Koncerten bliver et genhør med deres to første album.

Garagepunkbandet Union Carbide Productions bragede igennem lydmuren i 1987 med albummet “In The Air Tonight”. Efter en kort men intens karriere gik gruppen hver til sit i 1993 og tre af medlemmerne dannede herefter den legendariske, psykedeliske rockgruppe, The Soundtrack of Our Lives, der havde stor succes og blandt andet har været med til at præge psych-rocken i Danmark.

Med en baggrund i Göteborgs nyrige forstæder skabte Union Carbide Productions i 1980’erne et image som vilde og destruktive ’yuppiekids’ på jagt efter det næste ’kick’.

Gruppen blev hurtigt verdenskendte for deres provokerende udtryk og energiske take på rock’n’roll. Med inspiration fra Captain Beefheart, The Stooges, Wham, Black Flag og Love skilte de sig ud i 1980’ernes sterilt overproducerade musikverden og med fans som blandt andre Kurt Cobain, Sonic Youth og Pussy Galore gav de nyt liv til rockmusikken.

Frontmanden for Union Carbide Productions hedder Ebbot Lundberg, og han har siden starten af bandets karriere stået i spidsen, fuld af energi og karisma. Han betegnes af mange som gudfar til den svenske psychrock.

Efter The Soundtrack of Our Lives opløsning fik han blandt andet sit eget succesfulde tv-program i hjemlandet Sverige, og han har udgivet et soloalbum i 2016 om hvilket Gaffas anmelder Finn P. Madsen skrev:

”For the Ages to Come er næsten som et deja vu tilbage til The Soundtrack Of Our Lives’ storhedstid og giver påmindelser om, hvilket fremragende band de var.”

Union Carbide Productions har med sine fire udgivne albums været en helt afgørende inspiration for skandinaviske artister som The Hellacopters, Turbonegro og Broder Daniel.

Få en forsmag på, hvad du har i vente fra Union Carbide Productions med dette tilbageblik med flere episke musikvideoer fra dengang, det hele startede:

Video: Golden Age

Video: Be Myself Again

Video: Glad To Have You Back

Video: Cartoon Animal

Video: How Do You Feel Today

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere