DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Urbánski & Vilde Frang

11. feb '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Urbánski & Vilde Frang

Urbánski & Vilde Frang

DR Symfoniorkestret folder de store følelser ud i to romantiske værker. Dvoráks 9. symfoni rummer både hjemve og drama, og Elgars violinkoncert klinger vemodigt med en dyb poesi. Den norske violinist Vilde Frang og dirigent Krzysztof Urbánski er store personligheder, som stråler i dette repertoire.

Edward Elgars mægtige Violinkoncert er en af de største violinkoncerter af sin art. Over tre kvarter varer den, og klangligt og melodisk udfolder Elgar sig med al sin skaberkraft. Samtidig med musikkens stræbsomhed og høje mål har den en bevægende intimitet. ”Den er frygtelig emotionel, men den er god”, sagde Elgar selv!

”Fra den nye verden” kaldte Dvorak sin 9. Symfoni, fordi han komponerede musikken i USA. Amerikas storbyer og kultur satte Dvoraks tjekkiske baggrund i voldsomt relief. Han blev overvældet af både nye indtryk og en stærk hjemve, og det slår kraftigt igennem i musikken. Den berømte langsomme sats i symfonien giver et stik i hjertet – hver gang.

Stor romantisk musik kræver store personligheder, og dem møder man i Koncerthuset ved denne koncert. Den polske dirigent Krzysztof Urbánski er en af sin generations mest intense fortolkere, og Vilde Frang, Norges uforlignelige violinstjerne, er en kunstner, som altid har et personligt, medrivende bud på musikken.

Koncerten kan også opleves den 12. februar 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Program


Elgar

Violinkoncert

Dvořák

Symfoni nr. 9, Fra den nye verden

Dirigent

Krzysztof Urbánski

Solist, violin

Vilde Frang

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere