Obs: Koncertstart kl. 19

Ustad Rahat Fateh Ali Khan

2. sep '17 kl. 19:00

Koncertsalen

Ustad Rahat Fateh Ali Khan

Ustad Rahat Fateh Ali Khan

Med fokus på musikken indtager Ustad Rahat Fateh Ali Khan en af landets bedste koncertsale for at give de mange toner fri udfoldelse – og efterlade lytteren med en fuldstændig musikalsk oplevelse, uanset hvor i den varme sal man placerer sig.

DR Koncerthusets Koncertsal slår dørene op for ”Tribute Tour 2017”, et stort show med qawwal og hits fra film og tv.

I 2017 er det 20 år siden, at Nusrat Fateh Ali Khan døde i en alder af blot 48. Ustad Rahat Fateh Ali Khan er nevø og kunstnerisk arvtager og rejser verden rundt for at ære hans minde musikalsk, kulturelt og personligt. Qawwal er traditionel musik forbundet med Sufisme, islamisk mysticisme og spiritualitet. Nusrat Fateh Ali Khan, hvis musikalske arv går mere end 600 år tilbage, er anerkendt for at udbrede qawwal til et bredere internationalt publikum. Derfor er det centralt for nevøen at rejse verden rundt, hylde ham og traditionen på store internationale scener.

Den tre timers lange koncert bliver opdelt i to afdelinger: Første del er en hyldest til Nusrat Fateh Ali Khan med frydefulde klange af qawwal, som har rørt så mange mennesker i årtier. Den anden del af koncerten har fokus på Rahat Fateh Ali Khans egne hits, som bl.a. er kendt fra film og tv.

”Tribute Tour 2017” begynder i januar og slutter lige efter Københavner-besøget i september i London.

Der har været vigtigt for arrangørerne at vælge en koncertsal, som giver publikum og artisterne den bedst mulige oplevelse af akustikken og orkestret.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere