0Din kurv er tom

Vedernikov & Tjajkovskijs 4.

12. dec '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Vedernikov & Tjajkovskijs 4.

Salg starter d. 1. mar '19 kl. 11:00

Vedernikov & Tjajkovskijs 4.

Oplev to af Berliner Filharmonikernes koncertmestre som solister i Mozarts vidunderlige Sinfonia Concertante for violin og bratsch. Den russiske dirigent Alexander Verdenikov præsenterer også Tjajkovskijs triumferende 4. Symfoni og Haydns Symfoni nr. 97, en af hans berømte ”London-symfonier”.

Blandt Mozarts mange værker er der en særlig aura omkring hans Sinfonia Concertante. Et stykke musik, der virker som om, det er faldet lige ned fra himlen. Solisterne er en violin og en bratsch, som i tæt samspil inspirerer og bekender sig til hinanden. I centrum står den langsomme og dybt bevægende andensats, der er et af Mozarts mest gribende øjeblikke.

Solisterne denne aften er to koncertmestre fra verdens mest berømte orkester, Berliner Filharmonikerne. Daishin Kashimoto på violin og Amihai Grosz på bratsch er ikke kun musikalske holdspillere, men solister på verdensniveau. Alexander Vedernikov, den russiske chefdirigent for Det Kongelige Kapel, dirigerer.

Udover Mozart spiller DR SymfoniOrkestret også to meget forskellige symfonier: Haydns Symfoni nr. 97 i C-dur er en af hans lyse ”London-symfonier”, som kronede hans karriere og gjorde ham til verdens mest berømte komponist. Mens Tjajkovskij i sin 4. Symfoni tager livtag med skæbnen – og sejrer i symfoniens triumferende finale.

Program


Haydn

Symfoni nr. 97

Mozart

Sinfonia Concertante

Tjajkovskij

Symfoni nr. 4

Alexander Vedernikov

Dirigent

Daishin Kashimoto

Solist, violin

Amihai Grosz

Solist, bratsch

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere