0Din kurv er tom
Aflyst AFLYST

Venetian Snares x Daniel Lanois

4. nov '18 kl. 20:00

Studie 2

Venetian Snares x Daniel Lanois

Event er afholdt

Venetian Snares x ­Daniel Lanois

To af Canadas mest innovative og forskellige kunstnere forenes i et helt uventet og multifacetteret musikalsk udtryk den 4. november i Jean Nouvels fine arkitektur i DR Koncerthusets Studie 2. Daniel Lanois inkarnerer en drømmende og smuk ambient musik med sin pedal steel guitar, som her mødes af Venetian Snares’ frenetisk, elektroniske breakcore - som en rasende techno grizzly i honningrus.

NB: Billetkøbere får særskilt besked om refundering af billet.

Resultatet er ikke blot interessant og nyskabende; det er rent ud sagt fremragende. Som fan rakte Daniel Lanois ud til samarbejdet med Aron Funk aka Venetian Snares tilbage i 2014, og de to startede deres uventede fælles projekt i Daniel Lanois’ sagnomspundne private studio i Toronto.

Daniel Lanois’ CV er en respektindgydende portefølje som 11 x grammyvindende-producer og musiker for topnavne som Bob Dylan, Neil Young, Emmylou Harris, Willie Nelson, U2 og Brian Eno.

Aron Funks musik dækker reelt et bredt elektronisk musikalsk spekter indenfor Drum and Bass, IDM og Breakcore. Under navnet Venetian Snares finder mange et slægtskab med kunstnere som eks. Autechre, Aphex Twin og Squarepusher

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere