DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Roma Musikfestival

8. apr '18 kl. 11:00

DR Koncerthuset

Roma Musikfestival

Event er afholdt

Roma Musik festival

Når DR Musikariet åbner dørene til Roma Musik festival bliver det et festfyrværkeri af koncerter, dans, talks, workshops og udstillinger. På scenen kan man møde verdensnavnene Nicolay Verbitskii Group fra Rusland, George Mihalache Orchestra, Danmark/Rumænien og Aarhus Jazz Orchestra med Perico Sambeat. Udover musikken vil festivalen byde på en række aktiviteter og en udstilling med den danske fotograf Joakim Eskildsen.

En inspirerende interkulturel rejse, hvor Koncerthusets foyer i anledningen er omdannet til et Romaunivers med udstilling af smykker og dragter, fotoudstilling, masser af musik og visning af den prisbelønnede franske dokumentar ”Latcho Drom – sigøjnernes rejse”.

Festivalens konferencier og sanger: Hans Caldaras

Program:

Kl. 11.30:
Åbning af festivalen og adgang til Koncerthusets foyer med smykker, dragter, fotoudstilling, filmvisning mv.

Kl. 12.00 – 13.00

Koncert med guitaristen Nicolay Verbitskii Group (Rusland), som leverer forrygende romashow med fabelagtig musik og et imponerende danseshow i verdensklasse.

Kl. 13.00-14.00

Danseworkshop med Lilliane Petri, hvor hele familien får mulighed for at mærke musikken helt ind i kroppen og samtidige stifte bekendtskab med romakulturen mangfoldighed indenfor dans.

 

Kl. 13.00-14.00
Når kultur bygger bro –  Debat arrangeret af Kulturmødet Mors.
Romaerne udgør Europas største etniske minoritet og kæmper i mange lande mod stor fattigdom og diskrimination. I Danmark har historier om kriminalitet og tiggeri fyldt mediernes dækning af romakulturen. Historier der forstærker fordomme mod en gruppe, som de fleste i virkeligheden ved meget lidt om. I panelet deltager Hans Calderas, Camilla Ida Ravnbøl og Henrik Goldschmidt.

Moderator: Hassan Preisler

 

Kl. 14.00-15.00
Koncert med George Mihalache Orchestra (Rumænien) der med sit 8-mands orkester og cimbalom får taget til at lette

Kl. 16.00

Koncert med Aarhus Jazz Orchestra og Perico Sambeat (kræver separat billet )

 

Billetpris til festivalen: kr. 65,- for voksne. Børn under 15 år gratis.

Obs! Ved køb af billet til koncert med Aarhus Jazz Orchestra og Perico Sambeat for 195,- får du samtidig adgang til Roma musik Festival. Denne billet kan købes her:

 

Arrangementet er muliggjort med støtte fra Sportgoodsfonden.

Sportgoodsfonden støtter humanitære formål, kulturudveksling, integration, demokrati og menneskerettigheder. De gode evner – og uddannelsen, som gør, at de kommer til deres ret. De gode intentioner, som bliver til noget i virkeligheden – og forandrer den til det bedre. Sport, ungdomsarbejde og kultur – fra “Spiderhouse” på Indre Nørrebro og til porcelæn i Kina og Røde Kors.

Det er en mærkesag at befordre den kulturelle mangfoldighed og nedbryde grænser – i samfundet og på verdenskortet. Fondens midler går til projekter og personer, som på den ene eller anden måde gør sig gældende i Fondens ånd – lokalt, historisk, kunstnerisk. Sportgoodsfonden er drevet af en drøm om det menneskelige fællesskab, og at enhver får en chance for at gøre sit bedste.

 

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere