0Din kurv er tom
Venteliste

Verdis Requiem

4. dec '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Verdis Requiem

Skriv dig på venteliste

Verdis Requiem

Verdis Requiem er et storslået, menneskeligt drama med stemmen i centrum. Over 200 medvirkende er på scenen, og det er en overvældende oplevelse, når Verdis mesterværk bliver opført af DR Koncertkoret, DR Symfoniorkestret og fire internationale solister, dirigeret af Fabio Luisi.

Menneskestemmen er det mest udtryksfulde instrument. Det vidste Giuseppe Verdi, og han demonstrerede det i en lang række operaer – Aida, Otello, La Traviata og mange flere. Derudover skabte han et enkelt værk, der forener operaens hudløse drama med menneskets religiøse overvejelser: Hans store Requiem fra 1874.

Fra operaens verden vidste Verdi, hvordan man holder publikum naglet til stolen af spænding – og fra sit lange liv i det katolske Italien kendte han kirkens latinske tekster og deres eviggyldige tanker om livet og døden. Selv var han ikke troende i traditionel forstand, og netop derfor kunne han komponere musikken til den gamle Requiem-tekst så frit og dramatisk.

Den erfarne operakomponist Verdi udformede sit Requiem med store soloer til de fire sangsolister, og han får koret til både at tordne og hviske. Verdis Requiem er et storslået, menneskeligt drama med stemmen i centrum.

Pga. den aktuelle Covid 19-situation i Storbritannien er BBC Singers desværre blevet forhindret i at medvirke i Verdis Requiem.

Bemærk, at mezzosopranen Agnieszka Rehlis erstatter den oprindeligt annoncerede mezzosopran Veronica Simeoni, som har meldt afbud pga. en skade. Læs mere her

Download programmet her
Se orkesterlisten her

Koncerten kan også opleves den 2. december 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 3. december 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Storslåede kor”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

 

Verdi

Requiem

Dirigent

Fabio Luisi

DR Koncertkoret

Solist, sopran

Hibla Gerzmava

Solist, mezzosopran

Agnieszka Rehlis

Solist, tenor

René Barbera

Solist, bas

Mika Kares

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere