Varighed Ca. 120 minutter inkl. pause.

Vesselin Stanev – Piano recital

29. maj '17 kl. 20:00

Studie 2

Vesselin Stanev – Piano recital

Event er afholdt

Vesselin Stanev – Piano recital

Der er en særlig virtuositet over Vesselin Stanevs tilgang til sit pianospil, som hæver hans udsøgte håndværk til stor kunst.

Inspireret og oplært af bl.a. Dmitri Bashkirov ved Tchaikovsky konservatoriet i Moskva, gør det nærmest selvindlysende at Vesselin tilhører den russiske skole af pianister – alligevel søger Vesselin videre end det akrobatiske; og tillægger sine koncerter et opdrag; at favne alle følelser i værket og videreformidle hele paletten til publikum.

Vesselin Stanev er uddannet fra musikakademiet i Sofia, har studeret ved Dmitri Bashkirov på Tchaikovsky Konservatoriet i Moskva, ved Alexis Weissenberg på Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris.
Blevet guidet af Peter Feuchtwanger i London.

Vundet priser ved Tchaikovsky konkurencen i Moskva og ved Concours Marguerite Long – Jacques Thibaud.

Han har spillet i de helt store koncertsale som Wigmore Hall i London, Alte Oper i Frankfurt, Philharmonie Berlin, Leipzig Gewandhaus, Salle Gaveau i Paris. Vesselin har turneret over nærmest hele verden – og har arbejdet med dirigenter som Paul Daniel, Alexander Lazarev, Hubert Soudant og David Zinman.

 

Program


César Franck

Prélude, choral et fugue

Claude Debussy

Préludes, premier livre

Frédéric Chopin

Préludes op. 28

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere