0Din kurv er tom

Vesselin Stanev

21. maj '19 kl. 19:30

Studie 2

Vesselin Stanev

Event er afholdt

Vesselin Stanev

Med besøget af den internationalt anerkendte pianist Vesselin Stanev bliver gensynsglæden stor, når publikummet i DR Koncerthusets Studie 2 igen får mulighed for at opleve den virtuose pianist i et program med Schumann og Brahms.

Den bulgarskfødte Vesselin Stanev er kendt som en sand prisvindende mester bag pianoet med en nævneværdig evne til at hæve sit udsøgte musikerhåndværk og live på scenen forvandle det til stor musikalsk kunst.

Den bulgarskfødte Vesselin Stanev er en prisvindende solist med et særlig ekspressivt udtryk i sin musik. Han formår at favne alle følelser i værkerne og videreformidle dem videre til sit publikum.

Vesselin Stanevs unikke tilgang til musikken har bragt ham rundt i nogle af verdens allerstørste koncertsale som Wigmore Hall i London, Alte Oper i Frankfurt, Philharmonie Berlin, Leipzig Gewandhaus og Salle Gaveau i Paris.

Ligeledes har Vesselin Stanev turneret rundt i hele verden og arbejdet sammen med dirigenter som Paul Daniel, Alexander Lazarev, Hubert Soudant og David Zinman.

Han er uddannet fra musikakademiet i Sofia og har studeret ved Dmitri Bashkirov på Tjajkovskij Konservatoriet i Moskva, og studeret ved Alexis Weissenberg på Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris og guidet af Peter Feuchtwanger i London.

Vesselin Stanev spiller følgende værker i Studie 2:

Robert SCHUMANN:
Symphonic Etudes Op.13

Johannes BRAHMS:
Piano Sonata No.3 in f minor Op.5

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere