0Din kurv er tom

Vi finder på…MUSIK

18. okt '21 kl. 10:30

Studie 4

Vi finder på…MUSIK

Event er afholdt

Vi finder på…MUSIK

Hvordan laver man en sang? Kan vi lave én i fællesskab – og mon den kan blive syv meter lang? Kom og vær med til at finde på ord, rim og toner sammen med komponisterne Anna Kruse og Kirsten Seidenfaden.

Aldersgruppe: 5-7 år

Hvor skal man dog begynde, hvis man vil lave en sang?

Denne formiddag i efterårsferien kan børnene møde to komponister, som ved hvordan man får gang i musikken. Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave deres egne lyd-universer, som undervejs i koncerten bliver til en fælles komposition.

Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller også nogle af deres egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser.

På den måde bliver børnene medskabere af et musikalsk værk, hvor fantasi og deres rytme- og toneforståelse kommer i spil.

En kre-aktiv koncert!

Medvirkende:
Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

Koncerten kan også opleves den 18. oktober 2021 klokken 12.00. Læs mere her

 

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud