Support Amelifé & The Little Orchestra

Vil

9. apr '17 kl. 20:00

Studie 3

Vil

Event er afholdt

Vil

Efter ti dages musikalske eksperimenter, er dette stedet hvor Maria Bay Bechmann og Julius Rothlaender holder en intim hovedtelefon-koncert, for at fremføre deres første sange; fire knitrende kompositioner, rolige og stemningsfulde.

Vil er Islandsks-dansk musikprojekt som albumdebuterer til marts og spiller en af ganske få koncerter i Studie 3.

Historien om Vil tager udspring i en slidt baghave i Reykjavik, i oktober 2015. Efter ti dages musikalske eksperimenter, er dette stedet hvor Maria Bay Bechmann og Julius Rothlaender holder en intim hovedtelefon-koncert, for at fremføre deres første sange; fire knitrende kompositioner, rolige og stemningsfulde. Hurtigt derefter kom beslutningen om at danne et band, og sangene blev ved med at komme flydende og opstå ved stævnemøder i Danmark, hvor Maria er bosiddende, i Julius’ lydstudie i Island, eller ved rejser til Berlin. Mange kilometer og koncerter fulgte efter i København, Berlin og Reykjavik i eget navn og som support for Einar Stray Orchestra og Hannah Epperson samt festivalshows på Fusion Festival, Iceland Airwaves og Reeperbahnfestival in Hamburg.

Midt i al turbulens og kaos forsøger Maria og Julius at definere deres eget kosmos; en skrøbelig og helende natur, akkompagneret af en higen efter det usynlige og det stille. Vil har fundet ind til deres udtryk, ved at trække sig tilbage til grønne omgivelser i det nordlige Danmark, hvor deres dubut-album er blevet skabt.

Nu er der endelig kommet en dato på udgivelsen af debutalbummet ”Mens Vi Falder Stille” 24. marts – og allerede kort efter udgivelsen, besøger Vil DR Koncerthusets Studie 3, til én ud af ganske få koncerter, dette forår.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere