0Din kurv er tom
Venteliste

Vilde vidunderlige Danmark – Live in Concert

14. nov '20 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Vilde vidunderlige Danmark – Live in Concert

Skriv dig på venteliste

Vilde vidunderlige ­Danmark

DR Symfoniorkestret og DR Koncertkoret hylder den danske natur i en storslået filmisk koncertbegivenhed, hvor billeder, lyd og musik smelter sammen i en smuk, poetisk og underholdende forening. Få en unik oplevelse af den danske natur med al dens drama og skønhed – med levende musik til levende billeder fra DR’s store naturserie ”Vilde vidunderlige Danmark”, som vises i foråret 2020.

Koncerten med Vilde Vidunderlige Danmark den 5. juni 2020 kl. 20.00 er udsat til den 13. november 2020 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

DR 1’s store naturserie ”Vilde vidunderlige Danmark” følger dyrenes og naturens liv på tætteste hold gennem de store og små dramaer der udspiller sig hvert øjeblik – og intet naturdrama uden lyden af det store, højspændte orkester! Ved denne koncert har du muligheden for at opleve seriens spektakulære lydside helt tæt på, når 150 medvirkende musikere og sangere fra DR Symfoniorkestret indtager scenen i Koncertsalen.

Det handler om fødsel og død, parring og sult, at jage eller blive jagtet. Vi er med i det hjerteskærende øjeblik, hvor gøgeungen skubber sine stedsøskende ud af reden for at få al maden for sig selv, mens musikken driver den hjerteskærende handling. Vi kommer under vandet med gråsælerne og i luften med kongeørnen til lyden af DR Koncertkoret klare stemmer. Og vi følger en flok ællingers første store spring, når de forlader deres trygge rede på en altan og bogstavelig talt hopper ud i livet – eller døden – fra fjerde sals højde. Alt sammen i forening med levende musik fra kor og orkester – og bundet sammen af perler fra den danske sangskat, som rummer smukke og dragende naturbeskrivelser.

Koncerten kan også opleves den 12. november 2020 kl. 20:00

Koncerten kan også opleves den 13. november 2020 kl. 20:00

Musik af Peter Due, Rasmus Zwicki, Anthony Lledo fra TV-serien og sange fra den danske sangskat.

Se orkesterliste her

Se program her

Udforsk musikken til DR’s store naturserie “Vilde vidunderlige Danmark” – med video, soundtrack, podcast, interviews, bonustracks og meget mere.
Se meget mere om Vilde vidunderlige Danmark her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Ensemble

DR Koncertkoret

Dirigent

Jesper Nordin

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere