0Din kurv er tom
Udsolgt

Vilde vidunderlige dyr

18. okt '21 kl. 11:30

Studie 3

Vilde vidunderlige dyr

Event er afholdt

Vilde vidunderlige dyr

En musikalsk og nærværende formiddagsstund for de mindste fuld af musik, dyr og natur med multikunstneren Thomas Sandberg og de vilde vidunderlige dyr fra Ramasjang og Minisjang.

Aldersgruppe: 3-6 år

Kom med på en spændende musikalsk tur rundt i naturen og på opdagelse i skovbunden og ved søen. Det bliver en hyggelig og nær stund tæt på alt det bedste vi ved; musik, dyr og natur.

Multikunstneren Thomas Sandberg kan spille på alt. Med udgangspunkt i kendte danske børnesange lukker han børnene ind i sin musikalske verden med improvisation, loops og masser af slagtøj.

Medvirkende:
Thomas Sandberg

Syng med på fem kendte børnesange om vilde vidunderlige danske dyr. Find musikvideoer til sangene her

Koncerten kan også opleves den 18. oktober 2021 klokken 10.00. Læs mere her

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter