0Din kurv er tom
Venteliste

Vilde vidunderlige dyr

15. okt '22 kl. 11:00

Studie 3

Vilde vidunderlige dyr

Vilde vidunderlige dyr

En musikalsk og nærværende formiddagsstund for de mindste fuld af musik, dyr og natur med multikunstneren Thomas Sandberg og de vilde vidunderlige dyr fra Ramasjang og Minisjang.

Aldersgruppe: 3-5 år
Koncerten er en del af DR Musikariets efterårsferie den 15. og 16. oktober. Se alle koncerterne her.

Kom med på en spændende musikalsk tur rundt i naturen og på opdagelse i skovbunden og ved søen. Det bliver en hyggelig og nær stund tæt på alt det bedste vi ved; musik, dyr og natur.

Multikunstneren Thomas Sandberg kan spille på alt. Med udgangspunkt i kendte danske børnesange lukker han børnene ind i sin musikalske verden med improvisation, loops og masser af slagtøj.

Medvirkende: Thomas Sandberg

KREA-VÆRKSTED
Multikunstneren Maria Lau Krogh skaber et kreativt rum for alle børn og voksne, der er en del af Musikariets efterårsferie. Kom forbi mellem koncerterne og brug din fantasi og dine hænder til at skabe sjove kreative universer. Maria hjælper og inspirerer både store og små til at skabe visuelle musikalske kunstværker i DR Koncerthuset.
Aldersgruppe: Alle
Medvirkende: Maria Lau Krogh

Koncerten kan også opleves den 15. oktober 2022 klokken 14.30.
Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 16. oktober 2022 klokken 11.00.
Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 16. oktober 2022 klokken 14.30.
Læs mere her

Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere her

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter