0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Viotti & Mahlers 4.

14. nov '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Viotti & Mahlers 4.

Event er afholdt

Viotti & Mahlers 4.

Den unge dirigent Lorenzo Viotti har ved sine koncerter med DR SymfoniOrkestret begejstret både publikum og anmeldere med spontane og levende fortolkninger. Denne gang dirigerer han Haydns vittige Symfoni nr. 102 og Mahlers 4. Symfoni, der fortæller om menneskets håb og drømme – og troen på Paradis.

Mahlers Symfoni nr. 4 bygger på gamle tyske folkesange, som fortæller om mennesket i liv og død. Om vores glæde og frygt og om vores måske naive håb om et himmerige.
”I den sidste sats forklarer et barn os meningen med det hele, for barnet er på et højere plan end vores”, sagde Mahler om finalen, der synges af en sopran.

Symfonien af Mahler har en gennemsigtighed og en humor, som passer perfekt med aftenens anden komponist, Haydn. Der er altid en overraskelse i ærmet på Haydn, samtidig med at han former musikken perfekt. Symfoni nr. 102 er en af hans populære ”London-symfonier”, skrevet til hans store engelske fanskare i 1790’erne.

Koncerten dirigeres af den schweiziske dirigent Lorenzo Viotti. Et helt usædvanligt musikalsk naturtalent, der har taget DR SymfoniOrkestret og publikum med storm. Solist i Mahlers Symfoni nr. 4 er den unge tyske sopran Anna Lucia Richter, som med sin krystalklare stemme er blevet et internationalt navn.

Koncerten kan også opleves den 15. november 2019 klokken 19.30. Læs mere her

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Program


Haydn

Symfoni nr. 102

Mahler

Symfoni nr. 4

Lorenzo Viotti

Dirigent

Anna Lucia Richter

Solist, sopran

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere