Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Viotti & Ravel

28. sep '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Viotti & Ravel

Event er afholdt

Viotti & Ravel

Den vidunderlige franske sopran Patricia Petibon er solist i Poulencs overdådige korværk Gloria, og Ravels balletmusik Daphnis og Chloé hylder kærligheden til tonerne af en magisk solopgang. En koncert fuld af store stemmer og fransk musik, når den er allerbedst.

Gloria betyder ”Ære”, og Poulencs overdådige korværk Gloria er skrevet til ære for Gud. Det er en lovsang, som ikke minder om nogen anden, for Poulencs musik har en uforlignelig fransk charme. Skønne melodier og pikante frækheder i musikken veksler med gribende sopransoloer. Poulencs Gloria fra 1959 er et værk, der må fryde alle, som elsker fransk musik og kultur!

Til Poulencs Gloria er der brug for en høj, elegant og sødmefuld sopranstemme. En opgave, der er som skræddersyet til den franske diva Patricia Petibon, som er en af de mest betagende sangerinder i dag. Hun har optrådt med DR SymfoniOrkestret flere gange før, og der er ingen der kan forføre et publikum som hende.

Den unge schweiziske dirigent Lorenzo Viotti slutter koncerten med en anden fransk lovsang, nemlig den fejring af kærligheden, man hører i Ravels sensuelle balletmusik Daphnis og Chloé. I Ravels musik står solen op over det unge forelskede par, fuglene synger og alt er evigt skønt.

Denne koncert markerer 85 års jubilæet for DR SymfoniOrkestrets Torsdagskoncerter.

Koncerten kan også opleves den 29. september 2018

Se koncertprogram her

Se Orkesterlisten her

Program
inkl. 25 min pause


Download
programmet
Poulenc

Gloria

Ravel

Daphnis og Chloé

Dirigent

Lorenzo Viotti

Solist, sopran

Patricia Petibon

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere