0Din kurv er tom
Aflyst

Viotti & Schuberts 8.

7. maj '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Viotti & Schuberts 8.

Event er afholdt

Viotti & Schuberts 8.

En aften med legende, genial og morsom musik af Ravel og Rossini, dirigeret af den unge Lorenzo Viotti. Ravels Klaverkoncert viser solisten Behzod Abduraimovs blændende teknik og poetiske udtryk, og Schuberts berømte “ufuldendte” er en symfoni med gribende overgange mellem lys og mørke.

En aften med legende, genial og morsom musik af Ravel og Rossini, dirigeret af den unge Lorenzo Viotti. Ravels Klaverkoncert viser solisten Behzod Abduraimovs blændende teknik og poetiske udtryk, og Schuberts berømte “ufuldendte” er en symfoni med gribende overgange mellem lys og mørke.

Schuberts ”Ufuldendte symfoni” har fået sit mærkelige navn, fordi symfonien kun har to satser. Der burde normalt være fire. Men Schubert stoppede efter to satser – og indså måske, at musikken var guddommelig perfekt i den form? Symfoniens todelte form udgør et fascinerende par: Lys og mørke, drøm og virkelighed i fuldendt balance.

Lys og leg er der til overflod i musikken af Rossini. Hans ouverture til operaen Den tyvagtige skade er en evergreen med et humør, der er uopslideligt. Det finder man også i Ravels elskede Klaverkoncert i G-dur, der spurter afsted – med en tænkepause i den berømte, melankolske andensats.

Solist i Ravels Klaverkoncert er den unge pianist Behzod Abduraimov, der ikke bare har en verdenskarriere, men også nogle af verdens hurtigste fingre! Dirigenten Lorenzo Viotti sørger for at det bliver en koncert med masser af spontanitet og liv.

Program


Rossini

Den tyvagtige skade, ouverture

Ravel

Klaverkoncert i G-dur

Schubert

Symfoni nr. 8, "Den ufuldendte"

Lorenzo Viotti

Dirigent

Behzod Abduraimov

Solist, klaver

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder