Få billetter tilbage Support: Mr. Sipp "The Mississippi Blues Child”

Walter Trout – Alive in Copenhagen

20. apr '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Walter Trout – Alive in Copenhagen

Event er afholdt

Walter Trout

“I’m Back” Bluesrock legenden Walter Trout er tilbage og fyrer igen løs på alle cylindre. Kom tidligt! Så varmer vi dig op til en stor blues-aften med eksklusiv koncert med Mr. Sipp "The Mississippi Blues Child” i Studie 1, allerede fra klokken 19.15.

Alle anmeldelserne af seneste koncerter har været totalt overvældende. 66-årige Walter Trout blev født i Ocean City New Jersey. Han synger og spiller fortrinsvist blues, men også hård rock. Han er gift med danske kone og de har gennem en menneskealder boet i Huntington Beach i Californien.

Walter begyndte at spille på trompet i skoleorkestret, men lærte at spille guitar i 1965. Han fik efterhånden nogle småjobs i mindre lokale orkestre inden han flyttede til Los Angeles i 1974, hvor han var rytme guitarist i boogie kongens John Lee Hooker’s band.

Walter Trout blev i 1981inviteret til at spille guitar i det legendariske blues/rock band Canned Heat. Hans præstationer her medvirkede til, at han fik en invitation til at spille med John Mayalls Bluesbreakers. Bandet gæstede Midtfyns Festival 1986, en begivenhed som blev optaget af DR. Han prøvede, efter engagementet hos Mayall, for første gang i årevis at være ædru ved en koncert, men først da Carlos Santana på et hotelværelse i Berlin 1987 overbeviste ham om, at han var ved at forspilde en yderst lovende karriere, besluttede han at blive helt ”clean”.

Midtfyns Festival 1989 blev den egentlige start på karrieren som orkesterleder. 3 af skæringerne på hans første soloalbum, “Life In The Jungle” blev optaget live på Midtfyn. I Danmark mødte han også sin hustru, Marie, og de følgende 7 år opholdt han sig her i lange perioder, ligesom han turnerede flittigt med Walter Trout Band. Successen bredte sig fra Danmark til det øvrige Europa, og i 1996 var der etableret 14 fanklubber i Europa, samt en international sammenslutning af disse.

I 1998 lykkedes det at opnå et gennembrud i USA med CD’ en “Walter Trout”, og efterfølgende havde han sin første amerikanske turné med sin gruppe, som nu blev kaldt The Free Radicals. Siden da har han turneret hele verden, men er ikke sjældent på besøg i Danmark, hvor han bl.a. var hovednavn på Frederikshavn Bluesfestival i 2007 og 2015.

Walter gennemgik en hefting levertransplantation i 2014 og var få dage fra at miste livet. Hans seneste CD “ALIVE IN AMSTERDAM” udkom 17. juni og numrene vibrerer af liv og dybde. Efter transplantationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden, som han har genvundet styrken, er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op i dag er det med en livgivende, glad og grænseløs nerve og følelse han spiller ”Jeg har det som om jeg er 17 igen” siger han.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere