0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Wangel

14. okt '17 kl. 21:00

Studie 3

Wangel

Event er afholdt

Wangel

Hudløs ærlig tilgang til tekster og melodier gør lytteren ekstrem opmærksom på sin egen sårbarhed. Få kunstnere evner dette sanselige møde bedre end Wangel. Kvaliteterne får fri udfoldelse i det unikke og intense Studie 3 hvor lyd, intimitet og atmosfære understøtter en stor oplevelse.

Hvad siger du til dit barn, hvis det arver din psykiske lidelse?

Peter Wangel, som er sangeren og sangskriveren bag Wangel, fik diagnosen ‘bipolar’ som 19-årig. Og nu hvor han sammen med kæresten venter deres første barn, trænger spørgsmålene sig på. I teksten til sin nye single ”Reason” forsøger han at komme med nogle svar.

”Reason” er først og fremmest en velkomst og en hyldest til det nye liv, som er på vej. En ærlig sang om at se de svære udfordringer i øjnene, men samtidig nære stor tillid til, at kærlighed er det vigtigste.

– Jeg er selv opdraget med masser af kærlighed og tryghed, og det har betydet for mig, at jeg er i stand til slå mange af de udfordringer af banen, som følger med en diagnose som min. Det vil jeg gerne give videre til mit barn – uanset hvad der skulle ske, fortæller Peter Wangel. ”Reason” er desuden forløber for det nye album med den næsten enslydende titel ”Reasons”, som udkommer til september.

Den nye single og det nye album er inspireret af blandt andre den norske forfatter Karl Ove Knausgård, som er blevet berømt for sine autofiktive bøger, der uden omsvøb beretter om de helt nære og private ting.

”Mine tidligere udgivelser har især kredset om de store, ‘ensomme’ følelser; dem der kun fandtes inde i mig. Denne gang er det anderledes. Nu påvirkes mine følelser af noget udefra – min kæreste, mit barn – og det har Knausgård og hans stil hjulpet mig til at fortælle om helt eksplicit. Mindre kryptisk om man vil.” Peter Wangel

Anmeldelser:

Wangel får anmelderroser for både studieproduktioner og liveoptræden.

★★★★★

”Én ting er at høre Wangels brede register på hans debutalbum Freedom fra marts – en anden ting er, hvordan det så udarter sig live. I hans tilfælde har man ingen grund til bekymring. Det er imponerende, så dyb hans klang er, samtidig med hans falset står lige så knivskarpt.” – GAFFA

★★★★★

”Peter Wangels overjordiske vokal trumfer på hans debut-ep, der vibrerer af indtagende popmelodier og indestængte følelser.” – Soundvenue

Om Wangel:

Stemmen og teksterne tilhører Peter Wangel. I tæt samarbejde med produceren Kasper Ejlerskov Leonhardt har han skabt lyden bag artistnavnet Wangel, som nu for alvor er klar til at erobre den danske musikscene.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere