0Din kurv er tom
Venteliste

Wardruna

15. apr '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Wardruna

Skriv dig på venteliste

Wardruna

Oplev det norske musikfænomen WARDRUNA’s skandinaviske naturlyd på historiske instrumenter.

Wardruna’s sidste besøg i Danmark kan beskrives med kun et ord – succes! Den norske musik-konstellation skaber nye fortolkninger af gamle nordiske og esoteriske traditioner. De er gået fra knapt at spille live til at blive et band alle pludseligt vil se. Projektet blev startet af komponisten Einar Selvik i 2002 og har siden udgivet 3 kritikerroste albums, hvor det sidste album i Runaljod trilogien, “ Runaljod – Ragnarok “ udkom sidste efterår.

Ved hjælp af nogle af Skandinaviens ældste instrumenter, naturlyd og sange skrevet på norsk, oldnordisk og gammelskandinavisk, skaber Wardruna en unik visuel og smuk lyd, der tager dig tilbage til tidlig nordisk kultur og visdom på en helt ny måde.

Lyt til musik for: kraviklyre, tagelharpe, jødisk harpe, trompeter, valdhorn, lur m.m. Andre kilder og ukonventionelle instrumenter såsom tråd, sten, vand og fakler anvendes også. Alle disse elementer er nøje valgt og væves ind i et rigt og moderne musikalsk landskab, som komplimenteres med hviskende stemmer, melodisk sang og et kraftfuldt kor.

Musikalsk er Wardruna svære at kategorisere. Selvom det til dels er folkemusik/verdensmusik, er ingen af disse betegnelser en dækkende beskrivelse af Wardruna og deres unikke musikalske udtryk. Det må helt enkelt opleves.

Einer Selvik og Wardruna er i dag en vigtig del af soundtracket i den populære tv-serie VIKINGS produceret af History Channel. Serien anvender en stor del af Wardruna’s musik og Einar medvirker desuden i et par afsnit som gæsteskuespiller.

Wardruna spiller kun få og eksklusive koncerter. Vi er derfor vældig glade over at have muligheden for at præsentere bandet i DR Koncerthuset I København. Sæt kryds i kalenderen ved 15 april, 2018. Det her vil du for intet i verden ikke gå glip af.

http://www.wardruna.com/

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere