0Din kurv er tom
Aflyst

Weilerstein & Sacre

6. feb '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Weilerstein & Sacre

Event er afholdt

Weilerstein & Sacre

Debussy og Stravinskijs geniale balletmusik står dugfrisk i dag, mere end 100 år efter at den revolutionerede musikkens verden. Oplev dyrisk vildskab i Le sacre du printemps, poesi og sanselighed i En fauns eftermiddag – og en helt ny harpekoncert af danske Martin Stauning med DR Symfoniorkestrets egen Zachary Hatcher som solist.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant og betalt på forhånd, refunderes bestillingen automatisk sammen med billetten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

En blød og sensuel fløjtesolo indleder Debussys magiske mesterværk Forspil til En fauns eftermiddag. Det er begyndelsen på et af de mest fantasifulde musikstykker, der nogensinde er skrevet – en poetisk drøm fra en mytologisk verden med fauner, nymfer og evig sommervarme.

Debussys genistreg har ikke mistet sin nyskabende musikmagi, siden stykket blev spillet første gang i 1894 i Paris. Det samme kan man sige om Stravinskijs ballet Le sacre du printemps (”Vårofferet”), som nok er det 20. århundredes mest skelsættende komposition. Engang en skandale, der var berygtet for skæve rytmer og dyrisk kropslighed – i dag et nøgleværk i de klassiske koncertsale.

Den populære amerikanske dirigent Joshua Weilerstein, vinder af Malko Konkurrencen, leder koncerten, og endnu en amerikaner er solist: Det er DR Symfoniorkestrets egen soloharpenist, 23-årige Zachary Hatcher, der uropfører en ny dansk harpekoncert af Martin Stauning.

Koncerten kan også opleves den 4. februar 2021 klokken 19.30. Læs mere her

 

Program


Debussy

Forspil til en fauns eftermiddag

Stauning

Harpekoncert (Uropførelse)

Stravinskij

Le sacre du printemps

Dirigent

Joshua Weilerstein

Solist, harpe

Zachary Hatcher

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter