0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Ana Roxanne

Weyes Blood

14. nov '19 kl. 21:00

Studie 2

Weyes Blood

Event er afholdt

Weyes Blood

Glæd dig til en aften i selskab med Weyes Blood og den betagende sangerindens nyeste anmelderroste album ”Titanic Rising”, når hun fylder Studie 2 med progressiv pop og sange om alt fra mytologiske universer til klimaforandringer.

Weyes Blood er formentligt den første barokpopsangerinde til at citere Bob Seger og Enya som inspirationskilder, der spiller i Studie 2. Sikkert og vist er det dog, at hun med ”Titanic Rising” kommer med et af årets bedste album i bagagen, når hun ligger vejen forbi DR Koncerthuset den 14. november.

Som ingen anden kan du opleve Weyes Blood – aka den Los Angeles-baserede sangerinde Natalie Mering – skifte mellem at synge om mytologiske universer fra blockbuster-film til en rodfæstet frygt for klimaforandringer i løbet af blot et par strofer, når hun står på scenen i Studie 2. På sit fjerde album, ”Titanic Rising”, der banede vejen for Weyes Bloods definitive gennembrud og en lang række positive anmeldelser, hylder hun liv og kærlighed, mens det befinder sig i en dyster skygge kastet af en uundgåelig dommedag.

Publikum kan se frem til en bredt favnende koncert med den 30-årige Weyes Blood, der har beskrevet sig selv som en futuristisk nostalgiker, mens anmeldere kalder hendes musik ”klassisk 70’er-singer-songwriter for smartphone-generationen”. Og ja, hun adresserer både kaosset ved Tinder-dating, den endeløse teknologiske udvikling og blockbusterfilms hjernevaskende fejlportrættering af romantik.

Men bag Weyes Bloods betragtninger gemmer sig ikke en kynisk hardliner; tværtimod lovpriser hun menneskets intuitive tro på egne evner, selv når dets fremtid er dyster og virker til at hænge i en tynd tråd. Og hvis menneskeheden bukker under for katastrofen, hvad den vil, så lad os i det mindste stå sammen om vores fatale tab af ansigt, dikterer Weyes Blood.

Natalie Merings elegante stemme – der særligt er beslægtet med Karen Carpenters ditto – er fra barnsben formet i gospelkor, og ligesom den gjorde det i kirker i midt-90’ernes Pennsylvania, indfanger Merings stemme hele rummet med en spirituel kraft og magnetisme. På plade og live folder den sig ud i selskab med grandiose, orkestrale produktioner, der resulterer i en smuk og ufravigelig harmoni med dybt tragiske undertoner. Ligesom Titanics heroiske orkester, der spillede indtil vandstanden gjorde det umuligt, soundtracker Weyes Blood ukueligt og til det sidste den iboende synkende fornemmelse med oprejst pande.

Tidligere på året stod Weyes Blood på scenen og gav en smuk optræden med nummeret “Something to Believe” ved The Pitchfork and The Art Insitute of Chicago Midwinter”.

 

Support: Ana Roxanne

Ana Roxanne er en interkønnet sydøstsiatisk artist fra Bay Area i Californien, der slår sine folder i det ambiente (lyd)univers, som man også kan opleve på hendes nyeste EP ”~~~”.
Kunstnerens unikke musik er en tematisk fortolkning af begreber som hengivenhed, spiritualitet, køn og identitet med stor inspiration hentet fra kulturen omkring R&B- og popdivaer.

Bandcamp daily skriver følgende om den nye EP: “For Ana, her identity and her art are inseparable, and the divine transformative power she recognizes in both shines through on ~~~. The expansive sounds, the reflections of stillness in nature, her powerful voice, all converge to create a space for revelation and wonder. That she decided to share that space is a blessing“.

Du kan opleve Ana Roxanne som support inden Weyes Blood.

Support: Ana Roxanne

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

[button url=”https://book.dinnerbooking.com/dk/da-D

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere