0Din kurv er tom
Udsolgt

What The France Night – Copenhagen

5. maj '22 kl. 19:00

Studie 2

What The France Night – Copenhagen

Event er afholdt

What The France Night – Copenhagen

Find den indre frankofil frem og støv franskordbogen af når nogle af de mest spændende upcoming navne fra den franske musikscene besøger Studie 2 under fanen: What The France Night! Glæd dig til at opleve Pomme, Thylacine, Kid Francescoli og Myd.

Det europaomspændende livekoncept What The France Night har tidligere holdt populære arrangementer med franske upcoming artister i både London og Berlin. I 2022 er det Københavns tur, når What The France Night præsenterer fire håndplukkede navne fra den franske musikscene i DR Koncerthuset. Oplev Pomme, Thylacine, Kid Francescoli og Myd når de indhylder Studie 2 i fransk coolness.

Program
18.00: Doors
18.00: Reception & free wine from Institut Francais
19.00: Pomme
20.00: Thylacine
21.00: Myd
22.00: Kid Francescoli

Pomme
Sanger, sangskriver og musiker Claire Pommet (aka Pomme) har de seneste år placeret sig solidt i bølgen af moderne fransksproget musik med sin intime pop, som hun selv kalder ”small songs written in small rooms”. Pommes popularitet har kun været tiltagende siden debuten i 2015 og har i dag en pladekontrakt med Polydor Records samt over 300 koncerter på CV’et.

Thylacine
Under kunstnernavnet Thylacine, der er det videnskabelige navn for en uddød tasmansk ulv, skaber den franske producer William Rezé progressiv og emmende electronica, der drager inspiration fra musikalske indflydelser som Steve Reich, Philip Glass, Massive Attack, Paul Kalkbrenner, Moderat og Four Tet.

Kid Francescoli
Kid Francescoli har fyldt nogle af de største venues i Frankrig med deres mix af folk og elektronisk pop med en snært af RnB. På det seneste album Lovers peger Kid Francescoli, med det borgerlige navn Mathieu Hocine, sin musikalske radar mod dreampoppen og får selskab af lang række forskellige sangere, der leverer en let og luftig kontrast til hans dybe vokal.

Myd
Den franske DJ, musiker og producer Myd startede karrieren som en del af det parisiske kollektiv Club Cheval, der har remixet og produceret for stjerner som Kanye West, Dua Lipa, Theophilus London og Brodinski. Sideløbende fortsatte han sit musikalske eventyr solo og skrev pladekontrakt hos ikoniske Ed Banger Records i 2017. Myd har gennem årene etableret sin dansable, musikalske signatur, hvor der flirtes med electro og indiepop, som der efterlader lytteren svedig på dansegulvet. I 2021 udgav han sit længeventede debutalbum “Born a Loser”, der blandt andet indeholder features med Mac DeMarco og Juan Wauters.

Vi ses i DR Koncerthuset til en aften under den franske fane.

Program


Myd

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter