DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

7. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Velkommen til ægte wienerstemning i Koncertsalen, når K&K Philharmonikerorkestret fylder scenen og salen med fest og farver.

Kom med indenfor når Koncertsalen endnu engang bliver fyldt med wienermusikkens charmerende toner i selskab med K&K Philharmonikerorkestret og de udtryksfulde dansere fra K&K Ballet.

”Wiener Johann Strauss Konzert-Gala” bygger bro mellem tradition og livsglæde og musikkens lethed og imponerende tempo giver garanti for østrigsk livsstil, når den er bedst. På charmerende vis vækker K&K Philharmoniker Strauss-dynastiets melodier til live og med sig har de en perlerække af lækkerier og populære rariteter i ungdommelige og forfriskende fortolkninger.

Bag dirigentpulten kan du finde Matthias Georg Kendlinger, hans søn Maximilian Kendlinger og Taras Lenko, som skiftes til at styre slagets gang.

Foruden de friske toner fra Philharmonikerorkestret kan du opleve de udtryksfulde danserne fra østriske K&K Ballet give hele oplevelsen en ekstra dimension. Denne gang har Viktor Litvinov (Kievs Statsopera) sat sit præg på den smukke koreografi til lyden af Strauss & Co. – og tilføjet en særdeles henrivende note…

Også denne gang kan publikum glæde sig til et brag af en finale, når orkesteret spiller “An der schönen blauen Donau” og “Radetzkymarchen”.

“Ægte wienerstemning, nostalgisk, ganske enkelt pragtfuldt!” (Leipziger Volkszeitung)

Køb to koncerter med K&K Philharmoniker og få rabat på begge koncerter
Få rabat ved køb af to koncerter med K&K Philharmoniker orkestret når de besøger DR Koncerthuset.
K&K Philharmoniker kommer sammen med K&K Opernchor forbi i Koncertsalen d. 24/04-2021, og ved køb af en samlet billet kan du spare 100 kr. på hver koncert.
Se koncerten med “De smukkeste kor” her

Køb samlet billet her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter