0Din kurv er tom

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

7. feb '23 kl. 15:00

Koncertsalen

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Event er afholdt

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Velkommen til ægte wienerstemning i Koncertsalen, når K&K Philharmoniker Orkestret fylder scenen og salen med fest og farver. På charmerende vis vækker K&K Philharmoniker Strauss-dynastiets melodier til live og med sig har de en perlerække af lækkerier og populære rariteter i ungdommelige og forfriskende fortolkninger.

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala bygger bro mellem tradition og livsglæde, og musikkens lethed og imponerende tempo giver garanti for østrigsk livsstil, når den er bedst.

Kom med indenfor når Koncertsalen endnu en gang bliver fyldt med wienermusikkens charmerende toner i selskab med K&K Philharmoniker Orkestret og de udtryksfulde dansere fra K&K Ballet.

Bag dirigentpulten kan du finde Matthias Georg Kendlinger, hans søn Maximilian Kendlinger og Taras Lenko, som skiftes til at styre slagets gang.

Foruden de friske toner fra Philharmoniker Orkestret kan du opleve de udtryksfulde dansere fra østrigske K&K Ballet give hele oplevelsen en ekstra dimension. Denne gang har Viktor Litvinov (Kievs Statsopera) sat sit præg på den smukke koreografi til lyden af Strauss & Co. – og tilføjet en særdeles henrivende note.

Også denne gang kan publikum glæde sig til et brag af en finale, når orkesteret spiller “An der schönen blauen Donau” og “Radetzkymarchen”.

Ægte wienerstemning, nostalgisk, ganske enkelt pragtfuldt!” (Leipziger Volkszeitung)

Koncerten kan også opleves den 7. februar 2023 kl. 20.00. Læs mere her.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere