0Din kurv er tom

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

2. mar '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Traditionen tro slår DR Koncerthuset dørene op for fest og farver i Koncertsalen, når ”Wiener Johann Strauss Konzert-Gala” fylder salen med musik fra Wiens rige og levende musikkultur!

Kom med indenfor når DR Koncerthuset, Koncertsalen endnu engang danner rammerne for Wiens rige og levende musikkultur a la ”Wiener Johann Strauss Konzert-Gala” præsenteret af K&K Philharmoniker.

”Wiener Johann Strauss Konzert-Gala” bygger bro mellem tradition og livsglæde og musikkens lethed og imponerende tempo giver garanti for østrigsk livsstil, når den er bedst. På charmerende vis vækker K&K Philharmoniker Strauss-dynastiets melodier til live og med sig har de en perlerække af lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger.

“Ægte wienerstemning, nostalgisk, ganske enkelt pragtfuldt!” (Leipziger Volkszeitung)

Yderligere har den berømte Gerlinde Dill, der i mere end 20 år koreograferede de verdensberømte nytårskoncerter fra Wien, sat et afgørende præg på Österreichisches K&K Balletts originale indslag, når de bidrager til koncertrækkens forførende stemning.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere