0Din kurv er tom

Xander

27. apr '18 kl. 20:00

Studie 2

Xander

Event er afholdt

Xander

XANDER fylder Koncerthuset med sine kendte hits :”Man kan ikk spole tiden tilbage” og ”Os to og mine lagner” i en ny akustisk udgave.

Xander laver selv sine sange og siger:

“En god sang betyder for mig at man kan fjerne selve produktionen, altså alle lydene i nummeret, og spille sangen helt akustisk med f.eks. bare en guitar eller nogle keys. Hvis akkorderne, melodien og teksten er nok til at gøre sangen spændende og rørende, så er det for mig en god sang. Ikke at der er noget i vejen med fede beats, dem elsker jeg også at bygge op i studiet – Men der er bare noget helt specielt ved sange der kan leve på egen hånd, og måske endda er endnu stærkere i et akustisk setup.”

 Efter at have turneret sommerlandevejene tynde med både eget band og Suspekt, er Xander klar til at spille indendørs i et tæt og nærværende akustisk koncept.

”Der bare noget helt specielt og intimt over at sidde med et mindre publikum hvor man kan mærke folk på en helt anden måde. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at spille akustiske koncerter. Jeg har spillet en del af den slags gigs før, men aldrig en hel koncert hvor jeg har så meget tid på scenen, hvilket jo gør at jeg også får chancen for at fortælle lidt historier om f.eks. hvordan sangene er blevet til.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere