0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Yann Tiersen

23. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Yann Tiersen

Event er afholdt

Yann Tiersen

Den franske filmkomponist og multiinstrumentalist Yann Tiersen fik et globalt gennembrud i 2001 med soundtracket til filmklassikeren “Den Fabelagtige Amélie fra Montmartre”. Nu kigger han igen forbi DR Koncertsalen med en formidabel koncert.

Yann Tiersen har været særdeles aktiv i løbet af sin imponerende musikalske karriere med udsendelser af anselige værker. Senest albummet ‘Eusa’, der rettere præciseret er et konceptalbum med 10 klaverkompositioner, som udgør en hyldest til øen Eusa (‘Ushant’ på engelsk); Tiersens hjemsted, beliggende i den Engelske Kanal. Numrene fra det værk vil øjensynligt være at opleve i DR Koncertsalen.

I løbet af Yann Tiersens lange karriere har musikeren ikke været bleg for at eksperimentere med brugen af klassiske instrumenter som piano, violin og klokkespil for at kunne skubbe til traditionelle kompositionsteknikker og sætte sit eget præg på det musikalske udtryk og fordre en mere medrivende oplevelse for publikum til sine livekoncerter.

Da Yann Tiersen besøgte DR Koncerthuset sidst, anmeldte musikmagasinet GAFFA koncerten og tildelte Yann Tiersen flotte roser og indrammede aftenen med følgende kritik:

“Aftenen blev afsluttet med et ekstra encore, hvor ”La Dispute” fra filmen ”Amélie” blev fremført til højlydt jublen. Et punktum for en aften, der på mange måder beviste, at inspiration nok er vejen frem mod nye konceptuelle horisonter, men at det i høj grad er selve det musikalske håndværk, der gør forskellen.“

For at skabe en større forståelse for Yann Tiersens kæmpemæssige format og enestående musikalske sanselighed er det værd at dykke ned i videooptagelser denne, den første optaget live i Abbey Road og den næste en musikvideo til nummeret “Koad” fra kommende album “All”, som udsendes 15.februar.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Mad & Drikkevarer

Læs mere om retningslinjer for mad & drikkevarer i DR Koncerthuset.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere