Yasiin Bey

4. apr '17 kl. 20:00

Studie 1

Yasiin Bey

Event er afholdt

Yasiin Bey aka Mos Def

Det er blevet til 4 studiealbums, filmroller og tv-shows og en lang række af succesfulde musikalske samarbejder med blandt andet rockgruppen The Black Keys, Kayne West,The Roots og Gorilla.

Yasiin Bey indtager DR Koncerthuset og fylder Studie 1 med Hip Hop i starten af april.

Yasiin Bey trak for et par år siden sine Brooklyn-rødder op og flyttede til Cape Town, Sydafrika. Det er ellers New York-bydelen, som ruller i blodet hos den legendariske rapper, der siden slutningen af 1990’erne har været en af den alternative hiphop-scenes ypperste repræsentanter og som fra sit ståsted i Brooklyn har formidlet socialt bevidste tekster med stor omhu.

Begyndelsen af karrieren blev accelereret af gæsteoptrædener med blandt andet De La Soul og som det ene medlem af duoen Black Star, som han dannede med Talib Kweli. Sammen bragede de døre ind, og Mos Def aka Yasiin Bey blev hurtigt et internationalt kendt navn med stjernestatus med en vidt forgrenet og kompromisløs kunstnerisk karriere.

Det er blevet til 4 studiealbums, filmroller og tv-shows og en lang række af succesfulde musikalske samarbejder med blandt andet med rockgruppen The Black Keys, Kayne West,The Roots og Gorillaz – her gik hittet ‘Stylo’ indspillet sammen med Bobby Womack sin sejrsgang verden over.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere