0Din kurv er tom
Support: Hush Forever

Yoav

19. feb '19 kl. 20:00

Studie 2

Yoav

Event er afholdt

Yoav

For 10 år siden stjal sydafrikanske Yoav danskernes musikhjerter med hittet ”Club Thing”, premiereret af afdøde DJ Kjeld Tolstrup i det legendariske radioprogram ”De Sorte Spejdere”. Nu er Yoav tilbage i Danmark og gæster DR Koncerthusets Studie 2.

Når den utrolig talentfulde sydafrikanske singer/songwriter spiller koncert i Studie 2, markerer han samtidig sine første 10 år med udgivelsen af sit fjerde aktuelle album “Multiverse”.

Med koncerten i DR Koncerthuset, det aktuelle album og jubilæet på 10 år tager Yoav hul på et nyt musikalsk eventyr, hvor han folder sig ud som en unik alternativ popartist, der nu er tilbage efter en lang pause fra rampelyset og livet på landevejen. Yoav er tilbage med fornyet energi, og en ny twist til hans genkendelige sound.

Historien om Yoavs danske forbindelse startede som nævnt med de første livstegn i 2008, da DJ Kjeld Tolstrup ringede til et dansk label, som repræsenterede musikeren. Han var klar i spyttet med sin besked “I har en kunstner, som hedder Yoav. Ham skal I gøre noget ved”.

Dernæst skrev den danske DJ til Yoav via MySpace, og fortalte, at han ville spille “Club Thing” i sit radioprogram. Yoav’s bagland lagde ikke så meget i dén besked, indtil de opdagede, at MySpace-profilen nærmest blev oversvømmet med likes og kommentarer fra danske fans.

Det, som udlændingene ikke vidste, var at Kjeld Tolstrup gæstede P3’s populære radioprogram ”De Sorte Spejdere” nu og da, hvor han kom med sin hit-krystalkugle og fortalte om, hvilke kunstnere, der lå og ulmede i undergrunden.

Efter Yoav’s succesfulde rekord-entré på den danske musikscene fulgte flere koncerter, festivaler og TV-optrædener igennem årene – og stadig den dag i dag er hits som ”Club Thing”, ”Beautiful Lie”, ”We All Are Dancing” og ”Dopamine” genkendelige popperler i danskernes bevidsthed, og kommer publikum i DR Koncerthusets Studie for at genopleve eller opleve de hits for første gang, går de helt sikkert ikke forgæves, da numrene allerede står skrevet på Yoavs setliste.

Support: Hush Forever

Support

Hush Forever

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Stående koncert

Denne koncert er stående uden mulighed for at siddde ned.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere